filme craciun
Interes General

5 filme cu si despre sport ideale pentru minivacanta de Craciun

12/24/2015

Minivacanta de Craciun este ocazia perfecta pentru recuperare si relaxare. Si ce poate fi mai relaxant decat un film bun, langa o cana de vin fiert si o pătură calduroasa. Iar daca filmul are un iz sportiv cu atat mai bine.

Iata o lista de filme numai bune de vazut in zilele de sarbatoare ce vor urma:

   • Unbroken(2014). Un film regizat de Angelina Jolie, care prezinta experienta dramatica a campionului olimpic Louis Zamperini (1944) capturat de armata japoneza si trimis intr-un lagar de razboi.


   • Rush(2013). Un film biografic in regia lui Ron Howard care prezinta eterna rivalitate dintre pilotii de Formula 1, Nicky Lauda  si James Hunt.                               

   • The Blind Side(2009). Povestea lui Michael Oher, care dintr-un baiat al strazii traumatizat devine jucator profesionist de fotbal american. De notat este rolul exceptionat realizat de Sandra Bullock.

   • Million Dollar Baby(2004). Un film de oscar in care  Hilary Swank, Clint Eastwood si Morgan Freeman stralucesc si transforma o poveste reala intr-o ecranizare de “milioane”.

   • Remember the Titans(2000). Nu aveam cum sa il uit pe Denzel Washington, cel care in acest film este un antrenor de fotbal american greu incercat de discriminare si controverse rasiale.

Vizionare placuta.

Sarbatori pline de sanatate si fericire tuturor!

Only registered users can comment.

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: