5 filme de vazut in vacanta de Craciun

Vacanta de Craciun este ocazia perfecta pentru recuperare si relaxare. Si ce poate fi mai relaxant decat un film bun, langa o cana de vin fiert si o patura calduroasa.

Am pus mai jos o lista de 5 filme numai bune de vazut in zilele de sarbatoare ce vor urma. Soarta a facut sa fie toate cu si despre sport. E clar ca fara nu se poate, nici macar in vacanta 😉


Unbroken(2014). Un film regizat de Angelina Jolie, care prezinta experienta dramatica a campionului olimpic Louis Zamperini (1944) capturat de armata japoneza si trimis intr-un lagar de razboi. Desfasurarea evenimentelor te tine prins pana la final.


Rush(2013). Un film biografic in regia lui Ron Howard care prezinta eterna rivalitate dintre pilotii de Formula 1, Nicky Lauda  si James Hunt. O minunatie de film pe care il revad ori de cate ori am ocazia. Recomand sa il (re)vedeti si voi. Merita! 

     


The Blind Side(2009). Povestea lui Michael Oher, care dintr-un baiat al strazii traumatizat devine jucator profesionist de fotbal american. De notat este rolul exceptionat realizat de Sandra Bullock. Se stie ca un film cu Sandra Bullock poate fi doar foarte bun sau exceptional.


Million Dollar Baby(2004). Un film de oscar in care  Hilary Swank, Clint Eastwood si Morgan Freeman stralucesc si transforma o poveste reala intr-o ecranizare de „milioane”. Fara doar si poate un film de referinta a anului 2004, castigator a 5 premii Oscar.


Remember the Titans(2000). Nu aveam cum sa il uit pe Denzel Washington (actorul meu favorit), cel care in acest film este un antrenor de fotbal american greu incercat de discriminare si controverse rasiale. Soundtrack-ul „The Titans – Trevor Rabin” este incantare.


Vizionare placuta si Sarbatori linistite tuturor!


P.S. Daca ai alte recomandari de filme numai bune de vazut la Craciun, lasa un comentariu cu titlul si il adauga in lista.

Un comentariu la „5 filme de vazut in vacanta de Craciun”

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: