#StămAcasă: 7 antrenamente usor de facut in casa

Idea unei postari pe blog care sa cuprinda cateva antrenamente usor de facut in casa nu imi apartine. A venit ieri de la Simi, un prieten pasionat de miscare si un fotograf iscusit (il gasiti pe facebook). Intre timp m-a anuntat un alt prieten ca s-a inchis sala de fitness unde mergeam impreuna de 3 ori pe saptamana.

E clar, dupa birou, trebuie sa mutam si sala de fitness acasa.

Facem miscare acasa, 15-20 de minute in fiecare zi si ne mentinem in forma buna, atat fizic cat si mental.

Asadar, gaseste o zona mai libera in casa, pregateste-ti un prosop, sticla cu apa si echipamentul de sport. Dupa o incalzire obligatorie de minim 5 minute, alege unul dintre antrenamentele de mai jos si da-i bataie:

Prima recomandare vine de la Kaisa Keranen, cunoscuta ca si KaisaFit. Am ales un antrenament in care a folosit hartia igienica ca si accesorii:


Mult mai aproape, din Cluj-Napoca, Alina Aschilean ( o gasiti la Bamboo Fitness & Spa ) ne prezinta un antrenament de picioare si abdomen, numa’ bun de facut in casa:

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Fitness Nutrition& Coaching (@aschilean_alina) pe


Bradley Simmonds este mereu o inspiratie pentru mine cand vine vorba de antrenamente. Are cu sutele, atat pe instagram cat si pe facebook. Am ales unul care sa poata fi facut in casa fara echipamente aditionale:

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de bradleysimmonds (@bradleysimmonds) pe


Ma inspir destul de des pe site-ul darebee.com cand sunt in pana de idei cu programele de antrenament. Va recomand si voua sa aruncati o privire. Pe langa antrenamente individuale, gasiti planuri de antrenament pentru 30, 60 sau chiar 90 de zile atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Un exemplu mai jos:

antrenament in casa

Daca nu va place sa cautati prea mult, va readuc in atentie cateva antrenamente bune de facut in casa, postate de-a lungul timpul aici, pe instafit.ro:P.S. Daca ai gasit alte antrenamente usor de facut in casa, lasa un comment cu un link si il voi include in postare.

foto cover: greatist.com

Un comentariu la „#StămAcasă: 7 antrenamente usor de facut in casa”

  1. Pingback: #StămAcasă: Cum decurge o zi normala de carantina • InstaFit.ro

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: