Află cum poți să ai energie fără să bei cafea

O cană mare de cafea ca să te tresești și încă una ca să pornești motoarele. Mai ales dacă e luni. Sau marți cu vreme ploioasă. Așa începe ziua și la tine?

Dar cum ar fi ai energie fara sa bei cafea? Nici dimineața și cu atât mai puțin în timpul zilei. Și totuși, fără cafea,  să ai energie cât e ziua de lungă.  Imposibil. Așa ceva nu există… Oare? Mai gândește-te…

Citește mai jos ce să faci să ai energie toată ziua fără să bei cafea:
  1.  Duș cu apă rece. Cică te trezește mai repede decât orice. Idea e să începi dușul cu apă caldă și treptat să treci pe apă rece. Apoi, revii  la apă caldă. Alternează apa caldă cu apa rece de cîteva ori. În felul acesta se pune în mișcare sângele prin corp și dispare starea de moleșeală. Mai mult, sistemul imunitar va fi considerabil mai puternic.
  2.  Bea apă călduță cu lămâie imediat după trezire.  Încălzește 500ml de apă , stoarce o jumătate de lamâie și ai obținut cea mai revigorantă băutură. Băută pe stomacul gol, îți pune rotițele în mișcare, te ajută la digestie și te hidratează. Nu uita:  Bea minim 2 litri de apă in fiecare zi!
  3. Începe-ți ziua cu puțină mișcare. 10-15 minute de exerciții ușoare cu propria greutate sau chiar o alergare ușoară pe banda de alergat din balcon este suficient pentru a avea o zi plină de energie.Banda de Alergare
  4. Mănâncă puțin dar des de-a lungul zilei. Mai simplu spus, manâncă din 3 în 3 ore porții mici și consistente. Cu 3 mese principale și 2 gustări între mese ai rezolvat chestiunea zilei.
  5. Inhalează mirosuri de uleiuri esențiale. Uleiul esențial de lămâie cu mentă este cel mai potrivit pentru a-ți dezmorți simțurile. Asigură-te că folosești uleiuri cu calități terapeutice și evită-le pe cele sintetice. Pot cauza alergii.
Deci, se poate să ai o zi plină de energie fără să bei cafea sau alte produse ce conțin cafeină.

Un comentariu la „Află cum poți să ai energie fără să bei cafea”

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: