Alergi sau mergi, capul sus!

De ce majoritatea celor care alearga (afara sau in sala), tin capul aplecat cu privirea in pamant? Sunt suparati, obositi sau pedepsiti? Cred ca raspunsul este ATITUDINEA lor fata de ceea ce fac. Capul sus!

Daca alergi sau faci miscare, ai deja un prim motiv de bucurie. Esti deja constient ca miscarea (sportul in general) este o terapie pentru corp si suflet. Faci asta pentru tine si pentru sanatatea ta, deci faci parte dintr-o categorie restransa si privilegiata. Asadar, ai destule motive sa fi mandru(a) de ceea ce faci. Deci, alergi sau doar mergi, capul sus!

Daca azi alergi cu placere si te bucuri de intreg traseul parcurs, va deveni o rutina placuta, pe care o vei repeta cat mai des cu putinta. Atitudinea ta fata de idea de miscare, te va incadra in categoria celor care alearga de placere sau a celor care alearga de nevoie sau in cel mai rau caz – nu alearga (lenevesc).

Alergi sau mergi, nu prea conteaza, miscare sa fie! Capul sus!

Ce fel de miscare? Continua, sustinuta si adaptata pentru tine. Nu sta, nu lenevi, pune corpul in miscare si starea ta de sanatate se va imbunatati considerabil. Capul sus!

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: