Antrenament Full Body bun de facut acasa

Nu ai timp sa mergi la sala?  Nu iti place idea de antrenament cu greutati aditionale?

Da, stiu. Scuze sunt multe. Dar nu intra in panica, ai alternativa sa te antrenezi acasa, in confortul propriei locuinte. Fara deplasare la sala, fara echipament special si fara greutati aditionale, doar cu greutatea propriului tau corp poti executa acasa un antrenament pentru tot corpul care iti va solicita fiecare grupa musculara.

Daca nu crezi, listeaza fotografia de mai jos si executa in fiecare zi din saptamana exercitiile regasite pe fiecare coloana (abs, quads, glutes, etc.). Executa pentru inceput 12-15 repetari pentru fiecare exercitiu cu progresie in saptamana urmatoare. Executa corect, noteaza si recomanda si pentru altii.

Full_Body_Workout_FreeWeights

Folosind plansa de mai sus iti poti crea minim 6 antrenamente diferite, cate unul pentru fiecare zi din saptamana. Duminica faci pauza si sa iti organizezi planul de antrenament pentru urmatoarea saptamana. Spor!

6 comentarii la „Antrenament Full Body bun de facut acasa”

  1. Un exemplu de antrenament complet care se poate face oriunde; afara sau in casa poate fi extrem de solicitant daca se face in ritm alert si cu 4serii pe fiecare exercitiu. Multumesc Sport Inclusive.

  2. De cand caut asa ceva , cu ajutorul acestei imagini imi voi face propriul program 🙂

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: