Antrenament pentru cresterea masei musculare recomandat de Jimmy Pena

paln_antrenament

Citesc zilnic minim 10 articole care prezinta antrenamente si exercitii atat pentru cresterea masei musculare cat si pentru arderea tesutului adipos. Azi mi-a atras atentia un articol de pe www.muscleandfitness.com scris de Jimmy Pena, un profesionist in lumea fitness-ului.

Titlul “GAIN 10 POUNDS OF MUSCLE IN 4 WEEKS ” mi s-a parut foarte indraznet si am analizat in detaliu tot antrenamentul propus de Jimmy Pena.

Pentru multi, sa acumulezi 10 pounds (4.5 kg) masa musculara in 4 sapatamani, pare o utopie. La fel am zis si eu! Dar citind descrierea antrenamentului mi-am dat seama ca e posibila o asemenea performanta.

In primele 2 saptamani se pune accent pe un volum mic de exercitii (11 serii pentru fiecare grupa musculara x 6-8 repetari pe serie) si pe utilizarea de greutati maximale. Ultimele 2 saptamani din program presupun maximizarea hipertrofiei prin cresterea numarului de repetari (10-12/ serie) executate la o intensitate ridicata prin introducerea dropset-urilor in fiecare zi de antrenament.

La cele spuse mai sus as adauga idea ca atingerea obiectului propus de acest antrenament nu poate fi atins fara o alimentatie care respecta principiile hipertrofiei. Antrenament serios, alimentatie hipercalorica si recuparare suficienta sunt ingredientele succesului in fitness si bodybuilding.

Pentru cei interesati mai jos regaseste o varianta printabila pentru antrenamentul propus de Jimmy Pena:

WorkOut Gain 4 Weeks

2 Comments on “Antrenament pentru cresterea masei musculare recomandat de Jimmy Pena”

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: