Antrenamentul cardio. Multe metode, un singur scop

Cred ca sunt cateva notiuni cunoscute pentru cine face MISCARE. Aceste notiuni definesc in linii mari antrenamentul cardio. Poate exista zeci de definitii pentru aceasta notiune. Dar exista  o singura idee de baza : antrenamentul cardio este vital pentru sanatatea corpului uman.

Circulatia sangelui este influentata in mod pozitiv, oxigenarea organelor interne este mult mai complexa, senzatia  de oboseala continua dispare, corpul   se  defineste si  rezulta un aspect placut – toate aceste lucruri doar cu 30 de minute de antrenament  cardio  in fiecare zi . Sfatul medicului indeamna la miscare pentru o viata sanatoasa.

Importanta antrenamentului cardio este bine intiparita in mintea oamenilor, dar mai trebuie pusa in practica.

Nu e un lucru usor sa faci antrenament cardio, mai ales cand scopul este unul greu de atins. Indiferent de varsta si sex, cardio trebuie inclus in programul zilnic, sau minim de 3 ori pe saptamana. Dupa  o zi la servici stresanta si obositoare, o sesiune de alergare libera , aerobic in sala  sau dans sportiv este ideala pentru o relaxare activa . Libera alegere  este singurul arbitru in definirea unei forme  de a face miscare.

Mersul de jos, alergatul in parc, alergatul pe banda, bicicleta fixa sau bicicleta de stada, aerobic in sala de fitness,  tae-bo,  kick box, pilates, zumba, kangoo jumps, etc. sunt doar cateva metode  ideale pentru a face  miscare si in acelasi timp o relaxare activa.

Trebuie aleasa doar una dintre metodele enumerate si sa fie practicata cu perseverenta si multa vointa. Ideal si placut ar fi  ca totul sa fie facut din placere si din dorinta de a fi o persoana activa si cu sanatatea la nivel inalt. Mai bine sa alergam in fiecare zi 3o de minute din placere, decat sa alergam peste ceva timp 1 ora pe zi  de nevoie.

Antrenamentul cardio e cea mai buna metoda sa consolidam structura unui corp sanatos.

Corpul nostru merita sa fie mereu in forma si pregatit pentru noi provocari. Mintea si corpul trebuie puse la treaba. Un corp inactiv devine inert, iar o minte odinhita duce la prostie.

Cine isi doreste asa ceva ?

6 comentarii la „Antrenamentul cardio. Multe metode, un singur scop”

  1. Pingback: Homepage

  2. Pingback: jfd98ayhcim

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: