Antreneaza-te precum eroii din Game Of Thrones

Stiu. E vara, dar sa nu uitam ca si anul acesta „Winter is Coming”.

Si cum putem trece mai usor peste iarna grea? Antrenati si pregatiti precum eroii din serialul Game Of Thrones: Khal Drogo, Gregor „The Mountain” Clegane sau Jon Snow.

Personajul Khal Drogo este foarte indragit de catre fanii serialului Game Of Thrones, pentru fizicul sau impozant si musculatura bine definita. Dar sa vedem cum se antreneaza actorul Jason Momoa pentru un asemenea rol. Rutina de antrenament presupune 6 exercitii executate la intensitate ridicata (HIT) cu cate 6-7 seturi cu 7 repetari pentru fiecare exercitiu si greutati progresive:

Jason Momoa Workout
KIT HARINGTON

Jon Snow, impresioneaza fanii serialului (in special pe doamne si domnisoare) printr-un corp bine lucrat. Personajul din serial este interpretat de actorul Kit Harington, un impatimit al antrenamentului cu intensitate ridicata care sa ii asigure un corp functional, puternic si pregatit pentru orice provocare. Rutina de antrenament imbina exercitii de forta si rezistenta musculara cu exercitii de stretching. Executa seturi multiple cu multe repetari pentru fiecare exercitiu, cu pauze cat mai scurte.


Gregor_Clegane

Un islandez cat un munte, interpreteaza rolul lui Gregor „The Mountain” Clegane. Hafthór Júlíus Björnsson, un sportiv de performanta, fost jucator amator de basket, care acum isi consolideaza cariera de „strogman” prin participari constante la concursuri de specialitate. In 2014 a terminat concursul World’s Strongest Man  pe locul 2. In sala de antrenament impresioneaza  cu performantele sale incredibile: genoflexiuni – 320 kg, bench press – 210 kg, indreptari– 410 kg.

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: