Asaltul Lupilor editia a V-a. O provocare ce merita incercata!

Asaltul Lupilor este cea mai cunoscuta si iubita cursa cu obstacole & mud din Romani.  Fiecare editie inregistreaza o crestere constanta de participanti.

Alegerea numelui cursei cu obstacole & mud a fost facuta plecand de la faptul ca lupul este unul din animalele emblematice, atat in mitologia romaneasca si europeana cat si in cadrul celorlalte continente, inca din cele mai vechi timpuri.

Evenimentul consta in parcurgerea de catre participanti a unui traseu de aproximativ 5-6 km. Pe parcursul traseului trebuie sa depaseasca un numar de obstacole. Obstacolele sunt concepute in asa fel incat sa testeze capacitatile fizice si psihice ale concurentilor, in deplina siguranta si intr-un mod cat mai distractiv.

Evenimentul este organizat de catre Asociatia non-profit RunCorp. In acest an va avea loc, pe parcursul a doua zile, in PHOENIX EXTREME PARK, pe 9 si 10 iunie cea de a V-a editie, care va contine 3 curse.

ALEGETI CURSA & INTRA IN HAITA:
  • ASALTUL LUPILOR 10 IUNIE – cursa necompetitiva orientata spre echipe. Detalii AICI
  • ASALTUL LUPILOR BEAST 09-10 IUNIE – cursa competitiva la nivel individual. Detalii AICI
  • ASALTUL LUPILOR FAMILY MUD RACE 09 IUNIE – cursa necompetitiva destinata familiilor cu copii. Detalii AICI

Asaltul Lupilor este prin definitie un eveniment sportiv non-traditional.  Poate sa participe orice persoana, indiferent de aptitudinile si conditia sa fizica.  Cursa presupune ajutor reciproc si neconditionat intre sportivi. Acestia se concentreaza pe atingerea telului comun: trecerea liniei de sosire de catre toti participantii.

„Prin caracterul sau, o cursa cu obstacole reprezinta o provocare pentru orice persoana. Noi militam pentru o viata sanatoasa prin sport si ne dorim sa transformam o competitie sportiva intr-un prilej de distractie si socializare.”  – sustin cu convingere organizatorii.

De fapt, Asaltul Lupilor este…

… mai mult decat o cursa cu obstacole … reprezinta o comunitate de valori, ce intruneste curajul si spiritul de camaraderie, calitati adeseori ascunse, dar care exista in fiecare dintre noi.

2 comentarii la „Asaltul Lupilor editia a V-a. O provocare ce merita incercata!”

  1. Pingback: Asaltul lupilor la cetatea Iașului • InstaFit.ro

  2. Pingback: Asaltul lupilor la cetatea Iașului • InstaFit.ro - Dezvoltare masei musculare

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: