Bute vs. Grachev. Meci de reabilitare a imaginii

Lucian ButeRevine Lucian Bute in ring.

Primul meci al romanului Bute, dupa infrangerea in fata lui Carl Froch din luna mai, se va disputa in Center Bell din Montreal. In gala de la Montreal din 4 noiembrie, Lucian Bute va boxa impotriva rusului  Denis Grachev.

Boxerul rus este neinvins la profesionisti si are 12 victorii din care 8 prin KO. Rusul detine la acest moment centura categoriei semigrea NABF. Boxerul rus, fost luptator de MMA, este vazut favorit de presa de specialitate din SUA.

Partida vedeta a galei din Montreal va incepe  la ora 5:00 dimineata si va putea fi urmarita pe Money Chanel si Dolce Sport.

In cadrul aceleasi gale un alt roman incearca sa obtina o victorie. Bogdan Dinu va boxa la categoria grea impotriva lui Éric Martel-Bahoéli din Canada. Granchev pare destul de increzator inaintea meciului cu Bute si a facut declaratii razboinice: „Il voi distruge!”

Declaratiile lui Bute ofera sperante pentru o victorie asteptata.

„Mi-am făcut temele. Am trecut prin momente grele, am fost la pămînt, dar m-am ridicat”, a spus Lucian la Montreal, în conferinţa de presă dinaintea luptei cu Gracev. „Unii poate au crezut că sînt terminat, dar le pot garanta că Lucian Bute nu este terminat. O să dovedesc asta sîmbătă şi voi deveni mai bun decît am fost” 

a declarat cu multa incredere romanul.

Un comentariu la „Bute vs. Grachev. Meci de reabilitare a imaginii”

 1. Am gasit pe net palmaresul lui Grachev. A fost totusi un adversar greu pt. Bute.
  Kickboxing Career
  IKF Muay Thai Light Cruiserweight World Champion
  2X World Kickboxing Champion (2000, 2005)
  4X Russian Kickboxing Champion

  Titles Held
  NABF Light Heavyweight Title (2012)
  WBC Youth Intercontinental Light Heavyweight Title (2011)
  WBC Continental Americas Light Heavyweight Title (2011)

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: