Ce noutati aduce 2017 in fitness si nutritie

Ce aduce Anul Nou? Noutati in fitness si in nutritie.

Cu ce noutati vine 2017 in fitness si nutritie? Cei de la ACSM au cateva idei indraznete:
  1. Utilizare Gadget-uri. Sunt tot mai folosite „unelte” precum pedometre, benzi si ceasuri de monitorizare a pulsului si a ritmului cardiac, pentru a creste performanta si eficienta antrenamentelor.
  2. Antrenamentele cu propria greutate. Incet, incet afla toata lumea ca cea mai buna haltera e propriul corp, iar cele mai eficiente exercitii sunt cele executate doar cu propria greutate.
  3. HIIT. Cine nu isi doreste un antrenament scurt, intens si eficient? Incearca un HIIT, e in trend si chiar isi merita laurii.
  4. Antrenamente sub indrumarea unui specialist. Un Personal Trainer sau Antrenor Personal nu mai este considerat un moft ( o fitza), ci mai degraba o garantie a succesului in atingerea obiectivelor.
  5. Yoga. Un tip de antrenament „old school” care se mentine an de an in trend. In 2017 mi-am promis sa particip la cateva sedinte de yoga. Astept recomandari.
  6. Activitati outdoor. Iesi afara si bucura-te de natura. Alearga, pedaleaza, escaladeaza, inoata sau doar plimba-te si corpul tau iti va multumi.
  7. Dieta prin miscare si alimentatie echilibrata. Vrei sa slabesti ca la carte? Vrei sa ajungi incet dar sigur la greutatea dorita si la forma corpului mult visata? Uita de diete. Alimentatia echilibrata e solutia.

Din ce se poate citi, anul 2017 nu vine cu mana goala pentru cei pasionati de fitness si nutritie.

Sanatatea va fi prioritatea noastra la anul si… la multi ani!

noutati in fitness si nutritie

2 comentarii la „Ce noutati aduce 2017 in fitness si nutritie”

  1. Pingback: Cele mai exclusiviste sali de fitness din lume • InstaFit.ro

  2. Pingback: In fitness şi în dragoste NU se trişează • InstaFit.ro

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: