Ce trebuie sa contina geanta pentru sala

In geanta pentru sala trebuie sa fie obligatoriu cateva lucruri. De fapt, in geanta cu care te duci sa faci orice fel de sport, in sala sau in aer liber.

O geanta bine echipata este o dovada de seriozitate din partea ta. Si respect, atat pentru tine cat si pentru ceilalti din sala, de la bazin sau chiar din parc.

Hai sa ne pregatim geanta pentru sala!

Incaltaminte Sport Indoor. Adica, adidasi de schimb. Cei cu care ai venit de afara, raman in vestiar. In sala de fitness ar trebui sa pasesti cu incaltaminte adecvata si folosita doar in sala. Si mai mult de atat, trebuie facuta diferenta intre incaltamintea sport pentru interior si cea pentru activitati sportive in aer liber. Antrenamente diferite, incaltari diferite. Vezi imaginea de mai jos (+ link):

Prosop. Curat si bun absorbant. De preferabil din bumbac si suficient de mare pentru a acoperi complet banca sau sezutul aparatului la care lucrezi. Este igienic si recomandat sa folosesti prosopul la fiecare aparat, statie, suprafata de lucru. Daca transpiri (ceea ce e un lucru bun si natural), sa transpiri pe prosopul tau si sa lasi aparatul uscat in urma ta. Vezi mai jos cum se face:

gym towel
Folosirea corecta a prosopului in sala de fitness.

Tricou de schimb. Cel putin un tricou curat in geanta pentru sala este obligatoriu. Pe langa cel cu care o sa faci antrenamentul. Crede-ma ca un tricou de rezerva nu strica niciodata. Il vei aprecia cand uiti sa iti pui de acasa tricou de antrenament si il gasesti pe cel de rezerva.

Sticla/recipient pentru apa. Nu uita sa te hidratezi inainte, in timpul si dupa antrenament. Iar apa este cea mai buna optiune de hidratare. Dar nu singura.

Gustare. Un mar, o banana sau un baton proteic nu trebuie sa lipseasca din geanta pentru sala. Nu tot timpul ai pregatit un shake proteic imediat dupa antrenament. Pentru astfel de zile, o gustare simpla este solutia de rezerva.

Deodorant/parfum. Unul mic si eficient, cu utilizare inainte si chiar dupa antrenament. Vorba aceea, cu un dus turcesc e mai bine decat fara 🙂

Accesorii antrenament. Si aici as include o coarda pentru sarituri, niste benzi elastice, manusi sau chiar centura pentru sustinere zona pelviana.

Mai sunt si alte lucruri ce pot fi puse in geanta pentru sala, dar pentru un barbat ar fi minimul necesar. Treaba se complica in cazul doamnelor. Vezi o comparatie subiectiva mai jos:

Continut geata pentru sala. Barbat vs. Femeie

Tu ce ai mai pune in geanta pentru sala? Sau ce ai mai scoate?

sursa foto: gofitu.com

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: