Blog de Obiceiuri Sănătoase

Champions League – Liga surprizelor pentru pariori

Nu m-as fi gandit sa scriu ceva despre meciurile din grupele UEFA Champions League.

Dar am pariat si eu ca orice roman dornic de castig usor si fara munca. Am ales 6 meciuri din cele 8 disputate marti 4 noiembrie si am obtinut un scor de 4:2 (4 corecte si 2 gresite). Am pierdut suma mizata si am decis sa analizez putin rezultatele inregistrate, pentru a depista un am gresit.

Champions League

De fapt, eu nu am gresit cu nimic daca am pariat ca Arsenal Londra va castiga meciul cu Arderlecht.

Sa ridice mana cei care au luat in calcul alt rezultat decat victoria tunarilor. Cu o cota 1.25 la victorie, regasita pe un site de pariuri online, era un eveniment mai mult decat sigur. Arsenal nu a dorit sa castige meciul de aseara. A avut 3-0 in minutul 61, un rezultat suficient pentru orice echipa din grupele UCL pentru a castiga meciul, dar pentru Arsenal nu a fost destul (3-3 rezultat final). M-au incurcat pe mine si mai mult ca sigur pe alte sute sau mii de pariori din toata tara. Arsenal nu se dezminte si nu isi tradeaza renumele de echipa surprizelor placute si neplacute. Nu a reusit si nu va reusi curand sa depaseasca statutul de echipa in continua formare, cu fluctuatii de forma si fara o siguranta durabila a rezultatelor constant pozitive. E laudabila politica clubului de a promova in prima echipa tineri talentati, dar acesti tineri  sunt artizanii acestor surprize neplacute pentru pariori si pentru fanii echipei londoneze.

O alta lovitura sub centura pentru biletul meu umil, a fost lansata de galacticii madrileni, cei cu zeci de goluri marcate in actualul sezon.

Cristiano Ronaldo si restul galaxiei din Madrid nu au reusit sa marcheze un gol in repriza secunda, in poarta echipei Liverpool, care parca mai cerea goluri. Nu au reusit sau nu au vrut? O intrebare care va ramane fara raspuns. Real Madrid a obtinut  calificarea in optimi cu un 1-0 obtinut in stil italian(pe placul lui Carlo Ancelotti). Cota pentru victorie simpla Real era prea mica pentru a fi atractiva, iar evenimentul ca madrilenii vor marca in ambele reprize cu cota de 1.55 era cat se poate de plauzibil. Dar nu a fost 🙁 Se pare recondul golurilor marcate in UCL  de Raul (doar 71) nu a fost prea atractiv pentru CR7.

Cine mai are nervi, inspiratie si bani sa parieze in continuare, eu deocamdata ma opresc aici.

Se pare ca pariurile sporive pe evenimente din fotbal, mai au multe secrete, fata de mine. Dar fotbalul este frumos si daca nu ai bilet la pariuri. Mai ales fotbalul care se joaca in Liga Campionilor, o liga a rezultatelor surpiza. Surpiza face parte din farmecul jocului de fotbal, iar fotbalul ramane un farmec al vietii (nu doar pentru rapidisti).

Părarea ta contează! Lasă un comentariu:

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.