CM 2014. Va fi un mondial de carnaval sau de promenada?

fotbal_carnavalGata cu joaca, incepe jocul! Mondialul brazilian a intrat pe linie dreapta.

Joi 12 iunie, balul va fi deschis de meciul inaugural Brazilia – Croatia. Va fi o luna cu fotbal de nivel mondial. Cele mai bune 32 de nationale din lume vor etala cei mai buni fotbalisti si cel mai bun fotbal. Scopul final va fi titlul de Campioana Mondiala.

Fiecare natioanala are vedetele proprii, doar cu unele sunt de talie nationala iar altele sunt staruri internationale. Ca de fiecare data, inainte de startul competitiei, unii fotbalisti selectionati au un ghinion teribil si raman acasa din cauaza accidentarilor(detalii aici). Ce sanse ar mai avea Portugalia fara Cristiano Ronaldo, Argentina fara Messi sau Brazilia fara Neymar?

Sunt sigur ca sezonul epuizant abia inceiat, a fost deja dat uitarii de toti fotbalisti prezenti in Brazilia.

Focus maxim pe meciurile din grupa pentru a obtine calificarea in optimi. De aici incepe greul, iar drumul spre finala va fi extrem de greu. Vor fi meciuri eliminatorii, in care pe langa valoare individuala si de grup, e nevoie si de sansa. Dar intotdeauna sansa  depinde de inspiratie si devotament. Cei mai inspirati se vor bucura la final.  Cine va fi noua campiona mondial la fotbal? Va fi tara gazda Brazilia, va fi din nou Spania, sau poate Germania, de ce nu si Argentina?

Va fi carnaval sau promenda? O intrebare regasita de buzele microbistilor. Eu mizez pe publicul brazilian, devorator de fotbal spectacol, care va taxa orice tentativa de a „dribla” spectacolul fotbalistic. In Brazilia si cu precadere in Rio de Janeiro totul se misca pe ritm de samba. Asadar fotbalul de la mondialul brazilian va avea iz de cafea, jucat pe ritmuri de samba.

4…3…2…1…START. Incepe Carnavalul Fotbalului!

Un comentariu la „CM 2014. Va fi un mondial de carnaval sau de promenada?”

  1. carnavalul e doar la rio si parca e in luna februarie.
    astept fotbal de nivel inalt

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: