CONCURS: Castiga produse Green Sugar oferite de Laboratoarele Remedia

Produsele Green Sugar oferite de Laboratoarele Remedia iti indulcesc viata intr-un mod natural si sanatos.

„Zaharul verde” este o alternativa perfecta pentru zaharul rafinat prin procese chimice. Green Sugar nu are indice glicemic(recomandat persoanelor diabetice) si nu are calorii (ideal intr-o cura de slabire). Laboratoarele Remedia au reusit sa obtina un produs 100% natural din extract de Stevia Rebaudiana. 

Instafit.ro si Laboratoarele Remedia va ofera posibilitatea sa castigati produse Green Sugar. CE TREBUIE  SA FACI:

 • Like&Share la acest articol pe pagina personala de facebook;
 • Lasa un comment cu raspunsul corect la intrebarea concursului notata mai jos ( structura unui comment acceptat: nume complet si adresa de email valida);

Intrebare CONCURS: Din ce planta este obtinut extrasul necesar pentru Green Sugar?

Raspunsul la intrebarea concursului il gasiti AICI. Merita sa raspundeti corect pentru ca premiile sunt foarte generoase:

PREMIUL 1: Un borcan Green Sugar 350 gr + 1 cana de cafea Green Sugar + farfuriuta + dispenser de 15 stick green sugar

PREMIUL 2: O cutie 50 stickuri Green Sugar + 1 cana de cafea Green Sugar + farfuriuta + o sticluta Green Sugar lichid

Green Sugar

Premii CONCURS Green Sugar

Castigorii concursului vor fi alesi prin tragere la sorti si se vor publica pe data de 12 septembrie. Mult succes!

*******************************************************************************************************

UPDATE 12.09.2014. Castigatorii concursului: Castiga produse GREEN SUGAR oferite de Laboratoarele Remedia

Azi s-a realizat extragerea celor 2 castigatori/castigatoare cu ajutorul platformei random.org.

Au intrat in concurs 139 de raspunsuri la intrebarea „Din ce planta este obtinut extrasul necesar pentru Green Sugar?” dintre care 135 raspunsuri corecte. Raspuns corect la intrebare: „Stevia Rebaudiana”.

Numerotarea comentariile in lista de concurs s-a facut strict in ordinea postarii. Mai jos se regaseste lista numerelor de concurs generata random. Primele 2 numere din lista (incercuite cu rosu) reprezinta numarul de concurs a castigatorilor.

EXTRAGERE_CONCURS_GREENSUGAR

Asadar castigatorii concursului GREEN SUGAR sunt:

CRISTINA POPESCU si GHINDA TATIANA, rezerve OTILIA PIO si POPESCU-CEVEI PATRICIA LIDIA

Cristina_Popescu

GHINDA

Daca premiile nu sunt revendicate in 3 zile, vor intra in randul castigatorilor rezervele extrase.

Felicitari castigatorilor!

140 de comentarii la „CONCURS: Castiga produse Green Sugar oferite de Laboratoarele Remedia”

 1. Este un produs 100% natural, obtinut din extract eritritol si Stevia Rebaudiana, o planta originara din Paraguay, numita de localnici „caai-ehe” (iarba dulce).
  FB-crisa mede(Medeleanu Ana)

 2. btinut din extract eritritol si Stevia Rebaudiana, o planta originara din Paraguay, numita de localnici „caai-ehe” (iarba dulce).

 3. Extrasul necesar pentru Green Sugar este stevia . Stevia care este capabila sa produca acest indulcitor se numeste Stevia Rebaudiana, originara din America Centrala si de Sud, dar astazi este cultivata si in China, Tailanda, Singapore, Malaezia si Vietnam !

 4. Daca este bun acest produs sigur trebuie folosit. Dupa cele expuse este natural si eficient.

 5. Ionel Cornel Vasilescu

  Este un produs 100% natural, obtinut din extract eritritol si Stevia Rebaudiana, o planta originara din Paraguay, numita de localnici „caai-ehe” (iarba dulce).

 6. Obtinut din extract de Stevia Rebaudiana, o planta originara din Paraguay, numita de localnici „caai-ehe” (iarba dulce).

 7. codruta bunaciu

  Green Sugar (zahar verde sau bio) este un produs 100% natural, obtinut din extract eritritol si Stevia Rebaudiana, o planta originara din Paraguay, numita de localnici „caai-ehe” (iarba dulce).

 8. Butnaru Mihaela

  Produsele Green Sugar oferite de Laboratoarele Remedia iti indulcesc viata intr-un mod natural si sanatos. “Zaharul verde” este o alternativa perfecta pentru zaharul rafinat prin procese chimice. Green Sugar nu are indice glicemic(recomandat persoanelor diabetice) si nu are calorii (ideal intr-o cura de slabire). Laboratoarele Remedia au reusit sa obtina un produs 100% natural din extract de Stevia Rebaudiana.

 9. Burcescu Mirela-Liliana

  Extrasul necesar pentru Green Sugar este obtinut din Stevia Rebaudiana.

 10. Este un produs 100% natural, obtinut din extract eritritol si Stevia Rebaudiana, o planta originara din Paraguay, numita de localnici „caai-ehe” (iarba dulce).

 11. Green Sugar este obtinut din extract eritritol si Stevia Rebaudiana, o planta originara din Paraguay, numita de localnici „caai-ehe” (iarba dulce).

 12. Butman Doina Ana

  Extrasul necesar pentru „Green Sugar”, un produs 100% natural, se obtine din „Stevia Rebaudiana”, o planta originara din Paraguay, numita de localnici „caai-ehe” (iarba dulce).

 13. Din ce planta este obtinut extrasul necesar pentru Green Sugar?
  Green Sugar (zahar verde sau bio) Este un produs 100% natural, obtinut din extract eritritol si Stevia Rebaudiana, o planta originara din Paraguay, numita de localnici„caai-ehe” (iarba dulce).

 14. VASILESCU GABRIELA

  Stevia Rebaudiana, o planta originara din Paraguay, numita de localnici „caai-ehe” (iarba dulce).

 15. Stevia Rebaudiana, o planta originara din Paraguay, numita de localnici „caai-ehe” (iarba dulce).

 16. Extrasul necesar pentru Green Sugar este obtinut din Stevia Rebaudiana, o planta originara din Paraguay, numita de localnici „caai-ehe” (iarba dulce).

 17. Mihalcea Ana-Maria

  Este un produs 100% natural, obtinut din extract eritritol si Stevia Rebaudiana, o planta originara din Paraguay, numita de localnici „caai-ehe” (iarba dulce).

 18. alexandra-elisabet dorofte

  ALEXANDRA-ELISABET DOROFTE
  DOROFTEELISABET@YAHOO.COM
  Este un produs 100% natural, obtinut din extract eritritol si Stevia Rebaudiana, o planta originara din Paraguay, numita de localnici „caai-ehe” (iarba dulce).

 19. PURJE(PETRICA) ALINA VIOLETA

  Extrasul pentru green Sugar este Stevia Rebaudiana,  numita de localnicii din Paraguay „caai-ehe” (iarba dulce).

 20. Este un produs 100% natural, obtinut din extract eritritol si Stevia Rebaudiana, o planta originara din Paraguay, numita de localnici „caai-ehe” (iarba dulce).

 21. Green Sugar este un produs 100% natural, obtinut din extract eritritol si Stevia Rebaudiana, o planta originara din Paraguay, numita de localnici „caai-ehe”iarba dulce:)

 22. Alexandrescu Corina

  Este un produs 100% natural, obtinut din extract eritritol si Stevia Rebaudiana, o planta originara din Paraguay, numita de localnici „caai-ehe” (iarba dulce).

 23. extract eritritol si Stevia Rebaudiana, o planta originara din Paraguay, numita de localnici „caai-ehe” (iarba dulce). –

 24. obtinut din extract eritritol si Stevia Rebaudiana, o planta originara din Paraguay, numita de localnici „caai-ehe” (iarba dulcezero

 25. obtinut din extract eritritol si Stevia Rebaudiana, o planta originara din Paraguay, numita de localnici „caai-ehe” (iarba dulce). –

 26. obtinut din extract eritritol si Stevia Rebaudiana, o planta originara din Paraguay, numita de localnici „caai-ehe” (iarba dulce).

 27. sabangeanu antoanela

  extract eritritol si Stevia Rebaudiana, o planta originara din Paraguay, numita de localnici „caai-ehe” (iarba dulce)

 28. Este un produs 100% natural, obtinut din extract eritritol si Stevia Rebaudiana,o planta originara din Paraguay.

 29. Stevia Rebaudiana, o planta originara din Paraguay, numita de localnici „caai-ehe” (iarba dulce).

 30. Este un produs 100% natural, obtinut din extract eritritol si Stevia Rebaudiana, o planta originara din Paraguay, numita de localnici „caai-ehe” (iarba dulce).

 31. Este un produs 100% natural, obtinut din extract eritritol si Stevia Rebaudiana, o planta originara din Paraguay, numita de localnici „caai-ehe” (iarba dulce).

 32. Lacramioara Baltag

  Produsul obtinut este din: extract eritritol si Stevia Rebaudiana, o planta originara din Paraguay, numita de localnici „caai-ehe” (iarba dulce).

 33. Extrasul necesar pentru Green Sugar este obtinut din Stevia Rebaudiana, o planta originara din Paraguay, numita de localnici „caai-ehe” (iarba dulce).

 34. Este un produs 100% natural, obtinut din extract eritritol si Stevia Rebaudiana, o planta originara din Paraguay, numita de localnici „caai-ehe” (iarba dulce).

 35. Buna seara,

  Va multumesc pentru premiu!

  Cum pot intra in posesia lui?

  O seara frumoasa!

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: