Scrie-mi cu încredere

Sunt prezent-activ pe social media:

facebook_button                   twitter logo


Îndrăznește și lasă-mi un mesaj. Răspund repede 😉

Pentru întrebări, sugestii sau colaborări mă găsiți pe email completând formularul de contact de mai jos:


  InstaFIT Daddy vă mulțumește și vă așteaptă să reveniți!

  6 comentarii la „Scrie-mi cu încredere”

  1. Consider un real succes deirecdhsea acestui site. Cu siguranta va cel mai important si profesional din bransa traducerilor- spun asta, pt ca am avut ocazia si implicit satisfactia, sa lucrez cu acest birou- cea ce va recomand si dumneavoastra. Astazi, la 14 aprilie 1457 incepe domnia lui Stefan cel Mare in Moldova si va conduce pana in 1504. Urez viata lunga si spor la tradus echipei de specialisti si fie ca acest site sa functioneze cat domnia lui Stefan!

  2. Salutare
   Sunt un incepator in culturism si asi dori sa imi spuna cineva daca nu am o alimentatie prea bogata in proteine in vitamine asi putea complecta cu SUPER MASS GAINER sau FULL MASS ? Sau imi poate da cineva o parere cu ce asi putea incepe..ps..asi dori sa ma ajute cineva si cu un program sau sa imi spuna unde asi putea gasi…merci mult..respect ptr acest site super cool o sal recomand

  3. Sport Inclusive

   Din cate am inteles de la tine ai cunostinte de baza despre fitness sau bodybyilding.
   Daca ai nevoie de un program de antrenament bine structurat iti recomand: https://www.instafit.ro/program-de-antrenament-pentru-cresterea-masei-musculare
   Daca ai nevoie recomandari pentru suplimente nutritive utile pentru a accelera acumularea de masa musculara, aici fiecare ar trebui sa aleaga ceea ce isi permite si ceea ce considera ca il ajuta. Eu iti pot recomanda ceea ce consum eu ca si suplimente alimentare(http://bit.ly/MGzzMK).
   Ca si recomandare pentru inceput: incearca ca iti construieste o baza fara consum de suplimente.

  4. Hi,

   I’m looking to get in touch with the person responsible for display advertising on your blog are you able to help?

   We have created a really simple platform that works in partnership with your existing advertising solution (e.g. Google AdSense) to help websites like yours generate more revenue and we’ve got strong advertising demand in the sports sector right now.

   I’d love to discuss setting up a test with you to prove how good SwitchAds really is. Who’s the best person to talk to?

   Freja

  Comentariile sunt închise.