Crossfit Open Workout 20.4 a fost lansat

Cursa de calificare pentru Crossfit Games 2020 continua cu Crossfit Open Workout 20.4:

crossfit_open_20.4

sursa: wodwell.com

Lansarea oficiala s-a facut in premiera din 2 locatii diferite: Diablo CrossFit din California, SUA si Crossfit Italian Showdown langa Milano, Italia.

Americanii au aliniat la start un trio formidabil de atleti Crossfit. Ben Smith (castigator Crossfit Games in 2005) s-a intrecut cu Sean Sweeney (cunoscut ca si Crossfit Cowboy) si Jason Carrol. In Italia protagonisti au fost Stefano Carosso (locul 2 in Italia) si Marta Ricottini.

Mai jos sunt prezentate miscarile standard pentru Crossfit Open Workout 20.4, precum si cateva „tips&tricks” utile celor care vor sa performeze:

Ultimul Open, Crossfit Open Workout 20.5, va fi anuntat peste o saptamana, pe 7 noiembrie 2019.  Ii va avea ca protagonisti pe Annie Thorisdottir (locul 2 la Crossfit Games 2019) si Patrick Velner (locul 2 la Crossfit Games 2018).

CrossFit Open este primul traseu direct pentru calificarea la CrossFit Games 2020. Campionii nationali ai fiecarei tari, precum si primii 20 atleti din clasamentul general (cu excepția Campionilor Nationali) vor primi o invitatie la cea mai tare competitie de CrossFit din lume.

sursa foto cover: CrossFit Inc.

Un comentariu la „Crossfit Open Workout 20.4 a fost lansat”

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: