Obiceiuri Sănătoase

Cum ma pregatesc pentru Craciun?

12/03/2014

santa MuscleA inceput luna decembrie.

Vremea rece e deja prezenta, zapada sta sa cada iar colindele se regasesc in playlist-urile traditionale. S-a dat startul la agitatie, cadourile sunt deja imbracate in haine de sarbatoare iar “Ghita” tremura  in cotet, cu gandul la Ignat. Nu mai prelungim suspansul, vine Craciunul! Si daca vine, sa il primim cum se cuvine, pregatiti de sarbatoare:

  • din respect si solidaritate cu Mos Craciun, voi incerca sa alerg (indoor sau outdoor) multi km pentru a tinde spre conditia fizica a mosului. Pentru a reusi acest lucru, am inclus in programul meu saptamanal, 2 sedinte cardio cu frecventa variata (pentru diversitate). 
  • o pregatire serioasa presupune un plan de antrenament bine structurat si orientat pentru obiectiv. Vreau sa primesc colindatorii in forma maxima, capabil sa dau tonul si sa ridic “tonalitatea” indiferent de provocarea ivita. Dupa cum ar spune un guru al pregatirii, recent cunoscut: “daca vrem volum sa fie, lucram  in hipertrofie
  • ca orice roman adevarat, de Craciun se taie porcul. Eu o sa il tai de pe lista. Meniul lunii decembrie, ma straduiesc sa fie fara carne. Ma voi baza pe alte surse de proteina, cum ar fi: soia, lintea, nautul, mazarea, fasolea sau quinoa. Sa mancam sanatos, zic!
  • spiritul Craciunului presupune in primul rand bunatate si solidaritate fata de cei care au nevoie de ajutor. Voi studia fara oprire, iar  daca cineva are nevoie de ajutor il voi ajuta sa se pregateasca pentru “Craciun”.
Chiar daca ma grabesc, va urez de pe acum Sarbatori fericite si spor(t) in toate … la anu’ si la multi ani!

Only registered users can comment.

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: