Cum ne ofera motivatie si spirit de aventura jocurile online?

Acest articol se adreseaza tuturor.

Si celor care se joaca si celor care nu se joaca pe internet. Nu vreau sa scot in evidenta latura mai mult sau mai putin educativa a jocurilor online. Imi exprim doar parerea despre beneficiile acestora din punct de vedere sportiv: motivatie, adrenalina, spirit de aventura si indrumare spre miscare.

Sa fiu si mai explicit.  Am descoperit de curand noua provocare pentru amatorii de jocuri online: Punisher War. Regasit in mai multe variante pe site-urile de specialitate, Punisher War a devenit extrem de popular.  Alaturi de alte jocuri de tip „sloturi”, regasite pe site-ul  Casino.com Romania, Puniher War ofera o experienta unica prin modul in care ii implica pe jucatori in actiune. Cu o grafica de exceptie, eroul le inspira jucatorilor dorinta de aventura, dezvolta spiritul dreptatii si „setea” de victorie si reusita. Orice reusita se rasplateste, iar pe acest principiu Punisher War ofera jackpot-uri consistente, jucatorilor inspirati.

Si acum sa va spun care e legatura cu sportul, cu miscarea si cu sanatatea in general.

Dorinta de a castiga marele jackpot, implica 100% mintea si corpul jucatorului in atingerea acestui scop. Adrenalina creste, motivatia este maxima iar rezultatele nu intarzie sa apara. Acelasi lucru se intampla si in cadrul unui plan de antrenament, sau o unei diete alimentare. Cu motivatia necesara si cu implicare fizica si mentala 100%, apare si rasplata. Castigul il reprezinta atingerea obiectivului stabilit initial (exemplu: sa slabesti 10 kg in 3 luni).

Recomandarea mea este ca spiritul de aventura si dorinta de victorie dezvoltate in cadrul jocurilor online sa fie transpuse ca motivatie suplimentara in antrenamentele celor care vor sa isi schimbe stilul de viata. Un timp decent petrecut pe un site cu jocuri online active, se poate dovedi a fi benefic pentru restul activitatilor. O activitate fizica sustinuta pentru a avea rezultate trebuie facuta cu motivatie si dorinta maxima de reusita. Fizic e greu, dar mental este si mai greu. Dar cu ajutorul unor stimuli suplimentari, precum jocurile online, se poate atinge obiectivul stabilit. Incearca si tu. Nu ai de pierdut nimic, doar de castigat! 

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: