Cupa Confederatiilor 2013. Brazilia a castigat categoric primul meci

Nationala Braziliei a invins cu 3-0 pe Japonia in cadrul primului meci de la Cupa Confederatiilor. Neymar si-a aratat clasa mondiala, marcand un gol de generic.

Primul meci al editiei din 2013 a Cupei Confederatiilor a avut loc sambata seara de la ora 22:00 intre nationala tarii gazda si Japonia. Echipa gazda era mare favorita la victorie in acest meci, mai ales ca in ultima intalnire desfasurata anul trecut a invins-o clar pe Japonia cu 4-0. Brazilia a inceput foarte bine meciul, iar potrivit celui mai bun comentariu live de fotbal aceasta a deschis scorul in minutul 3 prin vedeta Neymar. Acesta a fost insa singurul gol al primei reprize. Si in repriza secunda Brazilia a reusit sa marcheze tot in minutul 3, mai exact in minutul 48 al meciului prin Paulinho. In ultimele 15 minute ale meciului, antrenorul Luiz Felipe Scolari i-a inlocuit pe cei trei atacanti cu care a inceput partida, Neymar, Hulk si Fred. In locul lui Fred a intrat Jo care a reusit sa inscrie in minutul 93. Scor final, 3-0 pentru Brazilia.

In urma acestei victorii, Brazilia s-a instalat pe primul loc in grupa A de la Cupa Confederatiilor.

Urmatorul meci al grupei va avea loc duminica seara intre Mexic si Italia. Urmatoarea partida a Braziliei va avea insa loc abia in data de 19 iunie 2013 cand va intalni nationala Mexicului. Ultimul meci direct dintre cele doua desfasurat in 2012 a fost castigat cu 2-0 de Mexic. A fost insa doar o partida amicala desfasurata in Texas. Acum insa meciul are loc in Brazilia si de aceea este favorita la victorie. Cele mai bune promotii fotbal pe Cupa Confederatiilor se gasesc la bet365.

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: