Cupa Davis la Cluj. Romania – Finlanda

Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca este gazda confruntarii de Cupa Davis dintre Romania si Finlanda, partida contand pentru mentinerea in grupa mondiala.

Crivoi, Copil si Tecau au misiunea de a aduce Romaniei victoria in confruntarea cu finlandezii  Nieminen(locul 39 ATP) si Heliovaara(locul 325 ATP).

In primul meci al zilei de vineri, Victor Crivoi(locul 354 ATP) a pierdut in fata lui Jarkko Nieminen(locul 39 ATP) cu scorul de 5-7, 1-6, 2-6, dupa o partida dominata in totalitate de finlandez. In meciul secund al zilei de vineri, Dumitru Copil(locul 215 ATP) s-a impuns in 4 seturi in fata lui Harri Heliovaara, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-2, 6-4. Probabil victoria se va juca duminica in meciul dintre Victor Crivoi si Harri Heliovarra.

Sambata de la ora 15 este programat meciul de dublu, in care perechea  formata  din Horia Tecau si Florin Mergea intalnesc  perechea  nordica formata din Jarkko si Timo Nieminen. Romanii par favoriti pe hartie si victoria la dublu poate clarifica soarta confruntarii. Duminica se vor disputa ultimele partide la simplu intre Marius Copil si Jarkko Nieminen  urmata de partida  Victor Crivoi – Harri Heliovaara.

17 comentarii la „Cupa Davis la Cluj. Romania – Finlanda”

 1. Pingback: URL

 2. Pingback: Besuchen Sie die Website

 3. Pingback: unsere Webseite

 4. Pingback: things to do in Las Vegas

 5. Pingback: 97N Neon Open Sign

 6. Pingback: gamos

 7. Pingback: quality replica watches

 8. Pingback: virtual private server

 9. Pingback: hale industriale, spatii comerciale, terenuri

 10. Pingback: website

 11. Pingback: equality

 12. Pingback: code promo

 13. Pingback: buty

 14. Pingback: 1 hour loans

 15. Pingback: online payday loans

 16. Pingback: מעטפות

 17. Pingback: code reduction micromania

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: