Cupa Davis la Cluj. Romania – Finlanda

Cupa DavisSala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca este gazda confruntarii de Cupa Davis dintre Romania si Finlanda, partida contand pentru mentinerea in grupa mondiala.

Crivoi, Copil si Tecau au misiunea de a aduce Romaniei victoria in confruntarea cu finlandezii  Nieminen(locul 39 ATP) si Heliovaara(locul 325 ATP).

In primul meci al zilei de vineri, Victor Crivoi(locul 354 ATP) a pierdut in fata lui Jarkko Nieminen(locul 39 ATP) cu scorul de 5-7, 1-6, 2-6, dupa o partida dominata in totalitate de finlandez. In meciul secund al zilei de vineri, Dumitru Copil(locul 215 ATP) s-a impuns in 4 seturi in fata lui Harri Heliovaara, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-2, 6-4. Probabil victoria se va juca duminica in meciul dintre Victor Crivoi si Harri Heliovarra.

Sambata de la ora 15 este programat meciul de dublu, in care perechea  formata  din Horia Tecau si Florin Mergea intalnesc  perechea  nordica formata din Jarkko si Timo Nieminen. Romanii par favoriti pe hartie si victoria la dublu poate clarifica soarta confruntarii. Duminica se vor disputa ultimele partide la simplu intre Marius Copil si Jarkko Nieminen  urmata de partida  Victor Crivoi – Harri Heliovaara.

40 Comments

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: