Produse Green Sugar – cereale, musli si batoane energizante

Laboratoarele Remedia mi-au castigat increderea cu Green Sugar in iulie 2014 . Am continuat sa folosesc produse Green Sugar, precum vitamine, minerale si antioxidanti. Si le folosesc si azi pentru ca sunt ce trebuie si ce am nevoie pentru o sanatate de fier.


CITESTE: Green Sugar, indulcitor natural fara calorii cu indice glicemic zero


Dar… surpriza! (placuta desigur). De acum inainte avem optiuni sanatoase si gustoase pentru mic-dejun. Noile produse din gama Cereale cu Green Sugar sunt 100% naturale, 100% românesti si 100% delicioase. Un mix de cereale Green Sugar cu lapte (vegetal daca vrei) sau iaurt grecesc este alegerea potrivita pentru un mic-dejun  sanatos, echilibrat si 100% natural.

Daca nu crezi ceea ce zic, citeste informatiile nutritionale ale acestor produse:

Green Sugar Fulgi de porumb – fara zahar adaugat, din faina de porumb, indulcite natural cu Green Sugar.

Green Sugar Sferik – fara zahar adaugat, din faina neagra de grau, faina de porumb si cacao cu continut redus de grasime, indulcite natural cu Green Sugar.

Green Sugar Musli – fara zahar adaugat, cu fulgi de ovaz, faina neagra de grau, cuburi de mere, fulgi de porumb, ghimbir, scortisoara, indulcite natural cu Green Sugar.

Green Sugar batoane musli cu ciocolata – fara zahar adaugat, din faina neagra de grau, tarate de grau si cacao cu continut redus de grasime, indulcite natural cu Green Sugar.

Green Sugar batoane musli cu lapte – fara zahar adaugat, din faina neagra de grau, tarate de grau, extract de catina si stafide, indulcite natural cu Green Sugar.

Toate aceste bunatati le puteti gasi si comanda cu incredere de pe site-ul greensugar.ro.


Intra pe pagina de facebook, participa la CONCURS si poti castiga si tu cereale Green Sugar.


2 comentarii la „Produse Green Sugar – cereale, musli si batoane energizante”

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: