Blog de Obiceiuri Sănătoase

Cine sunt și ce știu să fac …

 Fac ceea ce ar putea face oricine – dacă ar avea dorința și pasiunea mea pentru “obiceiuri sănătoase”.


Pornesc scurta mea prezentare prin a te felicita pe tine cel/cea care citești acum aceste cuvinte. De ce fac acest lucru? Pentru că ești pe blog-ul meu, ceea ce  înseamnă că ești interesat(ă) să schimbi actualul tău stil de viață cu stilul de viață #InstaFit. O decizie înțeleaptă și lăudabilă!

Revenind la “Cine sunt eu și ce știu să fac” o să detaliez descrierea folosită pe contul de Instagram :

Promovez stilul de viață sănătos și echilibrat prin tot ce fac, ce spun și ce scriu aici pe blog.

Recunosc că sunt dependent de mișcare/antrenamente fizice, îmi place la nebunie să mănânc ce trebuie și mai nou să gătesc (desigur folosind alimente și produse cât mai curate și cât mai naturale posibil).

Sunt căsătorit din 2014 și alături de soția mea avem o fiică adorabilă care ne oferă tot ce avem nevoie pentru a fi fericiți. Locuim în Cluj-Napoca, dar evadăm spre locurile natale ori de câte ori avem ocazia.

În lumea fitness-ului am pășit cu teamă și neîncredere. La început (adică 2011-2012) a fost o joacă cu gantere și haltere într-o sală înghesuită. Făceam ce vedeam la alții și de cele mai multe ori greșit. După aproape 1 an, joaca a devenit un obicei și după încă 1 an am reușit să cresc categoria (de la 59 la 67 de kg).

Acestă reușită m-a ambiționat și am început să studiez, să învăț și să mă bucur de beneficiile fitness-ului pentru sănătate. Și fac asta în continuare!

Între timp am urmat cursurile de formare și specializare ca “Instructor de Fitness & Personal Trainer” susținute de Fitness Scandinavia, obținând acreditarea necesară pentru a îndruma și motiva alte persoane să aleagă un stil de viață sănătos și echilibrat.

Și așa a apărut InstaFit.ro (Sport-Inclusive.com până de curând), un blog în care colecționez cât mai multe obiceiuri sănătoase care definesc un stil de viață echilibrat.

Ăsta sunt eu și asta știu să fac.

Dacă îți place ce fac, urmărește-mă pe pagina de Facebook.