Cine sunt și ce știu să fac …

 Fac ceea ce ar putea face oricine – dacă ar avea dorința și pasiunea mea pentru „obiceiuri sănătoase”.


Pornesc scurta mea prezentare prin a te felicita pe tine cel sau cea care citești acum aceste cuvinte. De ce fac acest lucru? Pentru că ești pe blog-ul meu, ceea ce înseamnă că ești interesat(ă) să schimbi actualul tău stil de viață cu stilul de viață #InstaFit. O decizie înțeleaptă și lăudabilă!

Cine sunt:

Promovez stilul de viață sănătos și echilibrat prin tot ce fac, ce spun și ce scriu aici pe blog. Recunosc că sunt dependent de mișcare, îmi place la nebunie să mănânc ce trebuie și mai nou să gătesc (desigur folosind produse cât mai curate și cât mai naturale posibil).

Sunt căsătorit din 2014 și alături de soția mea avem o fiică adorabilă care ne oferă tot ce avem nevoie pentru a fi fericiți. Locuim în Cluj-Napoca, dar evadăm spre locurile natale ori de câte ori avem ocazia.

Ce știu să fac:

În lumea fitness-ului am pășit cu teamă și neîncredere. La început (martie 2012) a fost o joacă cu gantere într-o sală înghesuită. Făceam ce vedeam la alții și de cele mai multe ori faceam greșit. După aproape un an, joaca a devenit un obicei și după încă un an am reușit să cresc categoria (de la 59 la 67 de kg).

Acestă reușită m-a ambiționat și am început să studiez mai mult, să învăț și să mă bucur zi de zi de beneficiile fitness-ului pentru sănătate. Și fac asta în continuare cu drag si interes!

Între timp am urmat cursurile de formare și specializare ca „Instructor de Fitness & Personal Trainer” susținute de Fitness Scandinavia, obținând acreditarea necesară pentru a îndruma și motiva alte persoane să aleagă un stil de viață sănătos și echilibrat.

Și așa a apărut InstaFit.ro (Sport-Inclusive.com până în 2019), un blog în care colecționez cât mai multe obiceiuri sănătoase care definesc un stil de viață echilibrat.

Ăsta sunt eu și asta știu să fac. Dacă îți place ce fac, urmărește-mă pe pagina de Facebook.