Dieta de 8 ore. Cea mai simpla metoda de slabire

David Zinczenko si Peter Moore, autorii carii “Dieta de 8 ore: Uite cum dispar kilogramele fara sa te uiti la ce mananci!” sustin ca oamenii pot pierde in greutate mancand orice doresc, dar numai intr-un anumit interval orar, informeaza Daily Mail.

Se pot pierde 4,5 kilograme in 14 zile si pană la 10 kilograme in 40 de zile, atat timp cat se alege un interval orar în care se mananca fara sa fie depasit: de la 9 la 15:00 sau de la 11  la 19. 

“Corpurile noastre nu pot procesa mancarea pe care o consumam (in afara orelor recomandate), iar acele calorii ajung acolo unde n-ar trebui – in jurul burtii si al fundului” relateaza un fragment din carte, publicat pe site-ul international Today.com.

Restrictionarea perioadei de timp in care  se consuma alimentele face ca organismul sa arda mai multe calorii pe timpul zilei. Explicatia este data de aceiasi doi autori: “Aparitia luminii artificiale a dus si la extinderea artificiala a perioadei in care mancam. Ritmurile noastre circadiene sunt dotate cu un semn “stop” natural si ne lovim de acest semn aproape in fiecare zi. Intervalul nostru extins distruge starea buna a sistemului digestiv si intervine in hormonii si enzimele care il conduc.”

1 Comment

  1. Mananci doar in intervalul de 8 ore ales si se garanteaza 4.5 kg in 10 zile?
    Ce bine ar fi sa fie asa !

Lasă un răspuns