Dieta de vedeta. Ronaldo platit sa slabeasca

RonaldoRonaldo Luis Nazário de Lima, atacantul brazilian fenomen in fotbalul mondial intre anii 1996-2007, are acum probleme cu greutatea.

In luna septembrie cantarea nu mai putin de 118 kg, cu aproape 32 de kg peste greutatea normala. In aceasta perioada Ronaldo este implicat in emisiunea „Masuri ideale” difuzata de postul de televiziune O Globo. „Il Fenomeno” urmeaza o dieta de vedeta si a fost convins sa slabeasca 18 kg in doar 3 luni.

Pentru aceasta provocare starul brazilian va fi platit cu 2.2 milioane de euro, daca va reusi sa ajunga la greutatea de 100 de kg  dupa 3 luni de concurs.

Ajuns obez la 36 de ani şi suferind de hipotiroidism, Ronaldo are nevoie urgenta de o dieta speciala si un program de antrenament riguros pentru a atinge  scopul propus. Cele 32 de kg in plus, o talie XXL si un nivel al colesterolului ridicat ii pot provoca starului brazilian boli cardiovasculare grave.

Ii dorim starului brazilian sa „topeasca” kilogramele in plus cu usurinta cu care isi depasea adversarii pe terenul de fotbal.

11 comentarii la „Dieta de vedeta. Ronaldo platit sa slabeasca”

  1. Pingback: Homepage

  2. Pingback: sand fly repellent

  3. Pingback: Check out this blog post

  4. Pingback: Packers And Movers Marathahalli Packers And Movers Services In Bangalore

  5. Pingback: เกมส์

  6. Pingback: Unlimited Bandwidth Web Hosting

  7. Pingback: industrial strength Spray Adhesive

  8. Pingback: Defense lawyer west palm beach

  9. Pingback: escorts in seattle

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: