Dieta disociata – o dieta fara infometare

In topul celor mai apreciate diete se numara si Dieta disociata – o dieta fara infometare, dovada a popularitatii acesteia fiind si multitudinea de variante care au aparut in ultimii ani.

Zilele toride de vara ne “bat la usa”, iar kilogramele dobandite in timpul sezonului rece si a sarbatorilor prelungite au lasat urme “adanci” pe silueta noastra.

Acesta este motivul principal pentru care mii de persoane doresc sa slabeasca rapid, fara sa se infometeze si fara sa isi puna sanatatea in pericol. Insa trebuie sa fim foarte atenti atunci cand alegem un regim alimentar strict, deoarece modificarile pe care le facem in alimentatia zilnica ne pot afecta in viitor metabolismul.

Totusi, daca ne-am “inarmat” cu vointa necesara, daca am studiat amanuntit dieta pe care dorim sa o urmam si daca am cerut sprijinul unui doctor de specialitate, putem sa ne aventuram in aceasta “lupta” cu kg nedorite.

Tinandu-se cont de o regula generala, de baza, aceea ca nu trebuie sa amestecam alimentele consumate.

Dieta disociata reuseste sa readuca zambetul pe chipul a milioane de persoane din intreaga lume. Asadar, respectand mesele principale ale zilei, consumand la o masa doar alimente din aceeasi grupa alimentara (cum ar fi: fructe, proteine, legume) si adoptand un stil de viata activ, reusim sa pierdem kilogramele acumulate cu atata usurinta.

Analizandu-ne stilul de viata si modul de alimentatie, putem opta pentru Dieta disociata pe: zile (cea in care intr-o saptamana slabim pana la 5 kilograme), mese, alimente, culori sau cea de 90 de zile (reusim sa slabim pana la 15 kilograme). Dupa ce am urmat aceasta dieta este foarte important sa evitam excesele culinare, sa incercam sa mancam cat mai sanatos si sa facem cat mai des miscare.

In acest fel nu vom redobandi kilogramele slabite, iar efortul depus de noi in aceasta perioada nu va fi in zadar.

Care este varianta Dietei disociate care va avantajeaza cel mai mult si de ce?

Considerati ca este o dieta eficienta pentru stilul dumneavoastra de viata?

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: