Dieta, dorinta si perseverenta

Reteta succesului in demersul general valabil pentru cei ingrijorati de aspectul fizic, cuprinde 3 elemente definitorii: un regim alimentar echilibrat (o dieta), o dorinta de fier pentru atingerea scopului si perseverenta in actiunile intretinute. Cat timp toate aceste elemente sunt incluse intr-un plan de actiune concret, rezultatele vor fi evidente.

Diete sunt destule. Rezultatele sunt putine. Fiecare persoana poate alege o „dieta personala” care sa ii asigure cel putin moral, reusita in lupta cu kilogramele in plus. O simpla dieta alimentara nu ofera rata de succes asteptata. Dieta Dukan, dieta Atkins, dieta mediteraneana sau dieta Paleo sunt doar cateva exemple dintr- o lista stufoasa de diete aflate in circulatie internationala. Cum sa slabesti sanatos? O intrebare care trebuie sa preocupe subiectii „implicati” intr-o dieta alimentara. Mai multe diete gasiti aici.

O dieta ofera rezultate daca este respectata. O dieta banala dureaza 6 saptamani. Un regim alimentar echilibrat dureaza o viata. Pentru a evita problemele de sanatate care tin de nutritie, este nevoie de dorinta. Dorinta de a fi sanatos si de a pastra echilibrul printr-o alimentatie corecta. Doreste-ti mai mult.

Sportul face parte din dieta.

Dieta alimentara este complementara activitatii sportive in procesul de slabire, dar mai ales in etapa de mentinere. E mai dificil sa te mentii, decat sa ajungi la greutatea dorita.

Perseverenta  si ambitia fac diferenta!

Un comentariu la „Dieta, dorinta si perseverenta”

  1. Pingback: jfd98ayhcim

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: