Djokovic a castigat Turneul Campionilor

Sarbul Novak Djokovic a castigat pentru a 3-a oara in cariera Turneul Campionilor dupa ce l-a invins in finala din acest an pe spaniolul Rafael Nadal.

Luni seara s-a desfasurat finala Turneului Campionilor intre spaniolul Rafael Nadal si sarbul Novak Djokovic.

Anul trecut competitia a fost castigata de jucatorul sarb care in finala l-a invins in doua seturi pe Roger Federer.

Acum la bet365, site-ul cu cele mai multe tipuri de pariuri live la tenis, tot Nole a fost favorit la victorie, chiar daca in meciurile directe spaniolul conducea inaintea acestei finale cu 22-16. In 2013 scorul dintre cei doi era mai strans, 3-2 in favoarea lui Rafa. Si forma era mai buna pentru jucatorul din Spania care pierduse doar 1 set in cele patru meciuri disputate la aceasta editie a Turneului Campionilor. Asta insa nu a contat, iar Nole a inceput in forta finala si a condus cu 3-0.

Spaniolul insa a revenit si a egalat, dar pana la urma primul set a fost castigat de jucatorul din Serbia cu 6-3. Si in setul doi Djokovic a facut break destul de rapid. De data aceasta Nadal nu a mai revenit. Nici macar nu a avut vreo sansa de break in acest set secund. Astfel acest set a fost castigat de Nole cu 6-4. Pentru jucatorul sarb acesta este al 3-lea trofeu castigat la Turneul Campionilor dupa cele din 2008 si 2012. Pentru acest succes, Djokovic primeste un cec in valoare de 1,9 milioane de dolari, dar si 1500 puncte in clasamentul ATP.

Potrivit altor stiri si pariuri tenis de la Turneul Campionilor, tot luni s-a desfasurat si finala de dublu masculin. Invingatori in trei seturi au fost spaniolii David Marrero si Fernando Verdasco. In finala chiar daca nu au fost favoriti au reusit sa-i invinga pe fratii americani, Bob si Mike Bryan.

foto cover: Wimbledon 2013

Un comentariu la „Djokovic a castigat Turneul Campionilor”

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: