Djokovic si Serena s-au impus la Beijing

Sarbul Novak Djokovic si americanca Serena Williams au castigat turneele de simplu de la Beijing dupa ce i-au invins in finale pe Rafael Nadal si Jelena Jankovic.

Duminica au avut loc finalele turneelor de simplu din Beijing. Prima a fost cea masculina intre sarbul Novak Djokovic si spaniolul Rafael Nadal. Pana la acest meci cei doi se mai intalnisera de 37 de ori, iar spaniolul conducea cu 22-15. Totusi la casele de pariuri sportive online, Djokovic a fost cel care era favorit la victorie in aceasta finala. Sarbul a inceput perfect finala si a condus cu 3-0, iar apoi fiecare si-a mentinut serviciul. Astfel scorul primului set a fost 6-3. Istoria s-a repetat si in setul doi, spaniolul pierzand primul game in care a servit. Din acest moment nici unul nu si-a mai pierdut serviciul si astfel sarbul a castigat setul cu 6-4. Pentru Djokovic acesta este doar al 4-lea turneu castigat in acest an.

Potrivit altor stiri si pariuri tenis din Beijing, in finala feminina s-au intalnit americanca Serena Williams si sarboaica Jelena Jankovic. In meciurile directe, Serena o conducea cu 7-4 inaintea acestei finale. Diferenta dintre cele doua a fost una mare in aceasta finala, americanca impunandu-se fara probleme cu 6-2 6-2. Pentru Serena acesta este al 10-lea turneu castigat in 2013.

Tot duminica s-a mai desfasurat la Beijing si finala de dublu masculin intre perechea formata de romanul Horia Tecau si bielorusul Max Mirnyi, respectiv perechea italiana Fabio Fognini si Andreas Seppi. Tecau si Mirnyi au inceput mai slabut si au fost condusi cu 3-2, insa au revenit si au castigat primul set cu 6-4. In al doilea set lucrurile au fost si mai clare, iar cei doi l-au castigat cu 6-2.

Un comentariu la „Djokovic si Serena s-au impus la Beijing”

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: