El Clasico 126. Barcelona a jucat iReal

Amagire si dezamagire. Golul din secunda 25 a lui Benzema a dat sperante desarte fanilor madrileni.

Barcelona a inceput meciul de la scorul de 1-o pentru Real, dar fara sa priveasca tabela a intors meciul si a oferit o noua lectie de fotbal ireal. Episodul 126 din El Clasico s-a incheiat cu victoria Barcelonei scor 1-3.

Pep Guardiola a surprins intreaga audienta cu o mutare tactica care s-a dovedit extrem de inspirata. Dani Alves a jucat aproape 90 de minute ca extrema dreapta, iar sitemul de joc catalan a devenit 3-4-3. Mourinho a ramas fara replica, iar soarta meciului a devenit clasica. Barcelona invinge Realul pe Bernabeu si va zbura in Japonia pentru a castiga inca un trofeu: Campionatul Mondial al Cluburilor.

Meciul dintre Real si Barcelona nu se poate reduce la un duel Ronaldo vs. Messi, pentru ca in meciurile contra Barcelonei, Cristiano Ronaldo  e doar o umbra a fenomenului „CR7”. Messi chiar daca nu marcheaza, in momentul cand are balonul  tremura  tribunele stadionului. Ronaldo no.7 pare extrem de apasat de importanta unui asemenea meci. Un derby Real-Barca se joaca 11 contra 11 si se catiga de echipa mai buna.

Scenariul vazut in aceasta seara se repeta. Victoria catalanilor pare deja un „deja-vu”. Nu surprinde pe nimeni victoria Barcelonei. Parca si arogantul Jose Mourinho s-a obisnuit cu  astfel de umilinte. Realul galatic creat de „Special One” avea o serie incredibila de 15 victorii consecutive inainte de acest meci. Ghinion ca trebuie sa joace cu Barcelona de minim 2 ori pe sezon. Barcelona pare o echipa prea buna, pentru a fi subordonata.

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: