Europa League. Steaua fara stralucire

Dupa 0-1 in meciul tur, Steaua avea nevoie de o victorie in deplasare cu Fc Twente pentru a spera la calificarea in optimile Europa League.

Optimismul patronului Becali nu a fost rasplatit de jucatorii stelisti, iar olandezii de la Twente Enschede s-au calificat fara emotii si vor juca in optimi cu Schalke 04, echipa romanului Ciprian Marica.

Returul de la Enschede dintre Twente si Steaua a presupus o confruntare pe 2 planuri diferite. Jucatorii stelisti au avut meciul lor cu olandezii, iar antrenorul Ilie Stan avea meciul lui cu patronul Gigi Becali. Antrenorul Iliesta avea bagajele pregatite inainte de inceperea meciului, iar jucatorii stiau ca o ratare a calificarii in optimi genera cod rosu la palat. Doar victoria si calificarea in faza urmatoare din Europa League puteau aduce linistea in ograda Stelei. Tatarusanu a profitat de increderea antrenorului si a ingropat echipa cu o gafa incredibila care a permis lui Chadli sa inscrie singurul gol al partidei. Pentru jucatorii lui Steve McClaren a fost suficient pentru a obtine o victorie fara emotii. Diferenta de valoare a fost clara, iar  fara gol marcat nu se poate obtine o calificare.

Brandan se poate considera norocos. A fost ultimul meci in tricoul Stelei pentru argentinian si va scapa de furia patronului-antrenor Gigi Becali. Restul echipei a ramas sa indure frustarile lui Becali privat de valiza cu bani si de calificarea in optimile Europa League. Fotbalul e mai mult decat o afacere. Poate deveni o povara fizica si psihica pentru cei care forteaza mana destinului si invoca indurarea zeilor.

6 comentarii la „Europa League. Steaua fara stralucire”

  1. Steve McClaren a sărbătorit calificarea la o bere cu ziariştii olandezi: „N-am putea juca mereu cu Steaua?” :))

  2. Tatarusanu spera ca dupa pasa de gol de aseara, o sa fie transferat de Twente. Se stie ca portarul bulgar din poarta lui Twente este dorit in Italia. Drum liber pentru Tatarusanu care se intelege foarte bine cu juatorii lui McClaren.

  3. Evident a fost ca nu se califica de la tragerea la sorti din decembrie. sTEAUA e de parte de fotbalul care se joaca in EUROPA LEAGUE.

  4. Minunatia de pasa oferita de Tatarusanu jucatorilor imbracati in rosu a crescut cota de piata a jucatorului pe transfermarket.

  5. Pingback: Sony Led TV

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: