Fa antrenamentul sa conteze. NU transpira degeaba!

Habar nu am cati vor citi aceste randuri dar precis sunt multi care se vor regasi in urmatoarea descriere(inspirata din fapte reale):

„Luni seara ora 18:30, sala de antrenament seamana cu un musuroi. Majoritatea din cei prezenti, sunt harnici ca niste furnici, dar dezorientati total. Daca e luni, banca de impins la piept este supraincarcata. De apreciat ambitia si motivatia pentru un antrenament reusit. Dar din pacate pentru multi, reusita antrenamentului depinde de ceeace se intampla dupa sala.”

Asadar, ai transpirat ca un p**c, ti-ai depasit limita de comfort si pleci super multumit de la sala si plin de incredere ca in cateva luni pieptul tau va fi de revista. Gandirea e buna, dar tine cont ca ai facut doar 20% din munca. Restul urmeaza dupa antrenament: alimentatie corespunzatoare obiectivului tau si odihna suficienta. Daca aici nu ramai la fel de motivat si concentrat pe obiectiv, atunci ai transpirat degeaba!

Evita o astfel de situatie respectand cateva reguli simple:
  • Daca ai un obiectiv, respecta-l. Antrenamentul , alimentatia si recuperarea trebuie sa fie 100% orientate spre obiectiv;
  • Daca ai planuri mari, trebuie sa faci sacrificii mari. 100% dedicatie si implicare, iti vor asigura reusita;
  • Fa antrenamentul sa conteze! Nu transpira in zadar, fiecare picatura de sudoare trebuie sa merite si sa te apropie ma mult de reusita.

Cu speranta ca nu m-am ostenit degeaba sa scriu aceste randuri, va astept pe facebook pentru discutii, intrebari si raspunsuri obiective!

2 comentarii la „Fa antrenamentul sa conteze. NU transpira degeaba!”

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: