Dinamo – Barcelona. Amical inegal

„Extraterestrii au aterizat la Bucuresti”.  Stirea zilei de 10 august 2012.

Messi , Xavi si Iniesta au calcat pe pamant romanesc in premiera sub culorile Barcelonei. Amicalul de lux dintre Dinamo Bucuresti si Fc Barcelona  de pe National Arena este atractia verii in peisajul fotbalistic autohton.

FC Barcelona a venit la Bucuresti cu intreaga „constelatie de vedete”. Messi, Xavi, Iniestta, David Villa, Alexis Sanchez  sau Pique vor evolua pe National Arena spre admiratia celor  peste 50000 de fani prezenti in tribune. Amicalul cu Dinamo face parte din turneul de pregatire a catalanilor pentru urmatorul sezon. Dupa partide amicale cu PSG sau Manchester United, „echipa perfecta” a ajuns la Bucuresti si va infrunta echipa lui Dario Bonetti, emotionata vizibil de vizita „extraterestrilor catalani”.

Pentru Dinamo, partida cu FC Barcelona, este mai mult decat un amical. Poate fi cel mai important meci al sezonului. Un rezultat bun pentru echipa lui Bonetti poate oferi incredere si avant pentru meciurile oficiale din  campionat si Europa League. Pentru jucatori pentru Nica, Alexe sau Tucudean, amicalul cu Barcelona este meciul carierei. Probabil chiar si Dario Bonetti si secundul Birindelli si-ar dori sa intre cateva minute pe teren sa joace contra lui Messi sau Xavi.

Comparatia loturilor chiar nu poate fi facuta pentru ca ar fi nedrept pentru jucatorii Barcelonei. Duelul pare sa fie inegal, chiar daca este un meci amical. Dezastru pe tabela de marcaj nu va fi, pentru ca poarta dinamovista se va inchide dupa 5 goluri primite, potrivit intelegerii dintre cele 2 cluburi. Nu va conta scorul, important va fi spectacolul din teren si din tribune.

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: