Finala EURO 2012. Spania – Italia

finala Euro20121 iulie 2012. Spania si Italia se intalnesc in finala Campionatului European gazduit de Polonia si Ucraina.

Competitia fotbalistica suprema in Europa in anul 2012, a ajuns la final; de fapt la finala.  Va fi o finala latina 100%, disputata in estul Europei.

Italia are avantajul moral obtinut in meciul din semifinale cu Germania, cand a jucat perfect si a obtinut un loc nesperat in finala. Spania, pare obisnuita cu idea de finalista. Fara exceptie pentru spanioli, absenta din finala era o tragedie. Prima partida din Grupa C, se repeta in finala EURO 2012. Stadionul Olimpic din Kiev va gazdui finala dintre Spania si Italia, iar la centru va oficia arbitrul portughez Pedro Proença.

Echipele probabile:

Spania: Casillas – Arbeloa, Pique, Ramos, Alba – Iniesta, Xavi, Busquets, Alonso, Fabregas –  Silva. Selectioner: Vincente del Bosque.

Italia: Buffon – Abate, Bonucci, Barzagli, Chiellini –  De Rossi, Marchisio, Pirlo; Montolivo –  Balotelli, Cassano. Selectioner: Cesare Prandelli

Casele de pariuri indica Spania ca fiind favorita, cu o cota de 2.20 la victorie. Italia are o cota de 3.75 pentru castigarea acestui meci, in timp ce remiza este cotata la 3.10.

9 comentarii la „Finala EURO 2012. Spania – Italia”

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: