Fitness pentru acasa. Bum-Tum

BUM-TUM este o metoda noua si atractiva de aerobic destinat in special incepatorilor.

Exercitiile specifice bum-tum-ului vizeaza coapsele, abdomenul si posteriorul. Se urmareste cu precadere tonifierea muschilor, aplatizarea zonei abdominale si subtierea coapselor. Acest program de antrenament este asemantor cu programul ABT(abs, butts-fese and thighs– coapse), dar completeaza cu recomandari de nutritie si mentinere a tonusului. Bum-tum. Bun de facut acasa !

Fitness-ul in general presupune exercitii libere ce pot fi executate fara accesorii sau aparate speciale. La fel si in cazul programului numit bum-tum. Antrenamentul efectiv dureaza 30 de minute in care se regaseste partea de incalzire (5-10 minute) si exercitiile pentru coapse, abdomen sau posterior. Se recomanda ca antrenamentul dintr-o zi sa cuprinda  exercitiile pentru o singura grupa musculara. 3 zile de bum-tum pe saptamana pot garanta rezultate vizibile. Daca nu sunt necesare echipamente speciale, pentru ca acest program de fitness sa ofere rezultate deosebite e nevoie  de multa vointa.

Exercitiile regasite de bum-tum sunt exercitii clasice de aerobic(fandari, sarituri, genoflexiuni, extensii) dar specific pentru acest tip de antrenament este concentrarea pe o anumita zona a corpului(abdomen, coapse sau posterior). Partea de incalzire este prezentata in materialul video de mai jos:

5 thoughts on “Fitness pentru acasa. Bum-Tum”

 1. Exercitiile regasite intr-o sedinta de bum-tum sunt exercitii clasice de aerobic ???
  Clasice chiar prea clasice dar revolutionare de fiecare data cu rezultate notabile.

 2. Pingback: Kangoo Jumps. Fitness si coregrafie | Sport Inclusive

 3. pare mult prea simlu ca sa ofere rezultate
  o sa incerc bum-tum acasa
  sper sa ma ajute in lupta mea cu kilogramele in plus
  bv pentru articol

 4. Pingback: mp3 player sale amazon

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *