Gaz Metan a pierdut si returul cu Antwerp

Echipa de baschet masculin, Gaz Metan Medias, a fost invinsa cu 81-79 de Antwerp Giants in etapa a 4-a a grupei I din EuroChallenge

Marti de la ora 18:00, Gaz Metan Medias a primit vizita celor de la Antwerp Giants in etapa a 4-a a grupei I din EuroChallenge. Cele doua ocupau ultimele locuri dupa primele trei etape, dar belgienii aveau un succes obtinut chiar in fata romanilor in meciul din tur. Astfel la casele de pariuri sportive online echipa belgiana era considerata mare favorita la victorie chiar daca juca in deplasare. Primul sfert a fost castigat clar cu 23-16 de Antwerp Giants care pana la pauza si-a mai marit avansul cu doua puncte dupa ce a castigat sfertul doi cu 25-23.

Abia dupa pauza Gaz Metan Medias a dat semne de revenire, castigand sfertul trei cu 15-14. In ultimul sfert echipa medieseana a jucat mult mai bine, dar a fost prea tarziu. A castigat ultimul sfert cu 25-19, dar mai aveau nevoie de doua puncte ca sa trimita meciul in prelungiri. Astfel Antwerp Giants castiga partida cu 81-79 si mai spera la calificarea in sferturile de finala.

Cel mai bun marcator al meciului a fost Ryan Pearson de la echipa belgiana care a avut 23 de puncte.

Tot marti a evoluat si SCM Craiova insa in Liga Balcanica. Aceasta a primit vizita celor de la Kozuv, iar cele mai bune promotii baschet au fost la bet365 unde echipa craioveana a fost considerata favorita. Primul sfert a fost unul destul de echilibrat, dar castigat de olteni cu 19-17. Apoi in sfertul doi SCM Craiova s-a impus clar cu 20-11 si astfel avea 11 puncte avans la jumatatea partidei. Si dupa pauza au continuat oltenii sa joace foarte bine si au castigat sfertul trei cu 20-17. Abia in ultimul sfert s-au relaxat putin si l-au pierdut cu 16-13, dar scorul final a fost 72-61 pentru SCM Craiova. Echipa macedoneana a avut cel mai bun marcator al meciului, Cupkovic cu 24 de puncte.

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: