JO 2012. Usain Bolt se plimba, ceilalti alearga

BoltUsain Bolt, alergatorul jamaican de 26 de ani, recordman mondial la proba de 100m, 200m si 4 x 100 m stafeta, sfideaza legile fizicii si umileste adversarii la Olimpiada de la Londra.

A castigat  fara emotii proba de 100 m(9.63 sec.) si 200 m(19.32 sec) de pe Stadionul Olimpic din Londra. „The Legend” uimeste lumea!

Din 6 medalii puse in joc la probele de 100m si 200m sprint, atletii jamaicani au castigat 5. Suprematia lui Usain Bolt a ramas neclintita. Yohan Blake sau Tyson Gay nu pot emite pretentii in fata „fulgerului” Bolt. Medalia de aur pare sa fie creata pentru extraterestrul Bolt iar argintul si bronzul raman pentru pamanteni. Bolt a impresionat prin lejeritatea alergarii, prin usurinta cu care a castigat fiecare cursa. Uneori parea plictisit si pe ultimii metri ai cursei, de multe ori se lasa absorbit de uralele multimii si incetinea ritmul. Relaxat si extrem de sigur pe propriile forte, a demostrat ca poate castiga orice cursa in „ritm de plimbare”, fara sa forteze, fara sa transpire.

Genial prin definitie, nascut sa fie campion. Usain Bolt.

Olimpiada londoneza, inseamna pentru Bolt 3 medalii de aur.

Alaturi de Yohan BlakeMichael Frater si Nesta Carter, Usain Bolt a castigat si proba de 4 x 100 m stafeta, stabilind un nou record olimpic si mondial cu timpul de 36.84 secunde.

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: