Jocul de poker – noul sport national

POKERDaniel Negrean si Tony Judet, au devenit modele de urmat pentru amatorii jocului de poker din Romania.

Un joc popular de carti, devenit pasiune, poate sa fie catalogat ca si o meserie pentru multi romani. Explozia numarului de jucatori de poker din Romania se datoreaza in primul rand internetului si a site-urilor de specialitate. Cazinourile din Monte Carlo si Las Vegas au usile deschise si pentru romanii cu „mana” buna. Premiile in bani  au crescut  in ritm cu notorietatea fenomenului atat in turneele online cat si in competitiile organizate in diverse colturi ale lumii. Televiziunile de sport din Romania au preluat modelul occidental si prezinta in grila de programe turneele de poker de nivel european sau mondial. Ultima competitie importanta  a fost European Poker Tour de la Madrid unde romanul Andrei Stoenescu a terminat pe locul 3 la masa finala.

Jocul de poker pe internet face furori in randul pasionatilor de „cartile de joc”.

Site-uri de specialitate, precum PartyPoker Romania, ofera celor interesati initiere in tainele jocului de poker, bonusuri de inscriere atractive, turnee in care se pot inscrie si jucatorii amatori si asistenta dedicata 24h. Motivele pentru care merita jucat poker-ul pe internet sunt diverse. Partea materiala pozitiva apare doar cu multe ore si zile petrecute la „masa de joc” in turneele freeroll. Acesta activitate poate fi considerata, fara sa se greseasca, un nou sport national. Jucatorul profesionist de poker pentru a triumfa in competitiile importante, trebuie sa stapaneasca la perfectie o tactica de joc proprie, sa dea dovada de rabdare, inteligenta, stapanire de sine si multa pasiune. Repetitia este mama invatarii; un proverb care defineste foarte bine jocul de poker, unde e nevoie de foarte mult antrenament, sacrificii si devotament. Totul  pentru a obtine performanta.

In perioada 21-25 martie, se va desfasura in Cluj-Napoca, festivalul de poker „PokerFest”.

Sunt asteptati jucatori profesionisti, jucatori amatori, localnici pasionati de poker, jucatori online calificati de pe importante site-uri de poker( PartyPoker, PokerStars, WPT Poker). Multa bafta si „mana buna” !

13 comentarii la „Jocul de poker – noul sport national”

  1. Poker-ul e ca viata, uneori te urca, alte ori te coboara. E important e sa nu renunti niciodata !

  2. fABULOS; POKER-UL POATE FI UN SPORT PRACTICAT DE MULTE PERSOANE; poate deveni o pasiune; poate fi o meserie; dar poate fi si un viciu.

  3. Pingback: spells

  4. Pingback: googlezerlunited

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: