Liga 1 si Cupa Ligii se vad doar pe LOOK TV si LOOK PLUS

Posturile LOOK TV si LOOK PLUS, care vor asigura difuzarea in direct a meciurilor de fotbal din campionatul Liga 1 si Cupa Ligii, au incheiat un numar semnificativ de contracte de retransmisie cu distribuitori de servicii de programe audiovizuale., declaratie regasita in comunicatul de presa al postului LOOK TV.

Comunicatul de presa oficial transmis de conducerea LOOK TV se poate citi integral mai jos:

” Ca urmare a procedurii publice transparente inițiate în data de 2 aprilie 2014, radiodifuzorii TRANSILVANIA LOOK S.A. (deţinător al licenţei pentru postul TV „LOOK TV”) şi NCN STUDIO TV S.A. (deţinător al licenţei pentru postul TV „LOOK PLUS”) au semnat un număr semnificativ de contracte de retransmisie cu distribuitori de servicii de programe audiovizuale, prin intermediul cărora abonații, care au fost privați anterior de posibilitatea de a viziona meciurile din campionatul Liga 1 şi Cupa Ligii, pot viziona aceste competiții sportive, pentru următorii 5 ani.

După o lungă perioadă în care abonații la servicii de cablu TV puteau viziona un număr mare de meciuri doar dacă se abonau la un singur distribuitor, în prezent orice abonat iși poate selecta furnizorul de servicii pe care și-l dorește și poate viziona toate meciurile de fotbal din cele două competiții. Posturile LOOK TV şi LOOK PLUS au transmis tuturor distribuitorilor interesați oferta lor comercială și au semnat contracte de retransmisie cu oricare distribuitor care a efectuat demersurile legale necesare. Dezinteresul unor distribuitori de a semna contracte de retransmisie, este o decizie comercială discreționară a acelor distribuitori, care îi privează pe proprii abonați de posibilitatea de a se bucura de fotbalul românesc de calitate.

În acest context, TRANSILVANIA LOOK S.A. şi NCN STUDIO TV S.A. reamintește tuturor distribuitorilor de servicii de programe audiovizuale interesaţi să retransmită posturile LOOK TV şi LOOK Plus, că pot să trimită în continuare la adresa de e-mail proiect.look@tuca.ro scrisori de interes cu privire la semnarea de contracte de retransmisie, urmând ca aceştia sa fie contactaţi ulterior pentru discuţii şi negocieri suplimentare.”

sursa: www.looktv.ro

3 comentarii la „Liga 1 si Cupa Ligii se vad doar pe LOOK TV si LOOK PLUS”

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: