Manchester City la 3 pasi de Bucuresti

Manchester CityEchipa „milionarilor” din Manchester s-a calificat in optimile Europa League, dupa confruntare cu Fc Porto – castigatoarea trofeului in 2011.

Dupa victoria cu 2-1 de pe Dragao, „cetatenii” au castigat si meciul retur cu scorul de 4-0. Calificare fara emotii pentru echipa lui Roberto Mancini, iar finala de pe National Arena  este tot mai aproape.

Prima echipa calificata in optimile Europa League este si prima favorita la castigarea competitiei. Manchester City se afla in „pole position” atat pentru castigarea Europa League cat si pentru castigarea Premier League.  Valoarea de piata a jucatorilor si forta grupului creat de antrenorul italian fac din echipa  „seicilor cu dare de mana”  o forta in fotbalul european.  Duelul dintre  Manchester City si Fc Porto a insemnat o predare de stafeta. Detinatoarea trofeului Europa League, Fc Porto  a inlesnit accesul echipei Manchester City catre Finala Europa League de pe National Arena. Doar 3 pasi (optimi, sferturi si semifinale) mai trebuie facuti pentru ca  Nasri, Agüero si David Silva sa viziteze Bucurestiul in „interes profesional”.

Valencia, Manchester United sau Schalke 04 pot incurca planurile lui Mancini. Europa League a devenit o competitie cu miza si pentru echipele cu ghinion in UCL.  Onoarea fotbalului englez poate fi salvata de o echipa din Manchester. City sau United sunt principalele favorite pe a juca finala de pe National Arena.

8 comentarii la „Manchester City la 3 pasi de Bucuresti”

  1. Ar fi ceva minunat! Se va bucura Europa, se va bucura Anglia si chiar si Romania !!

  2. National Arena gazda finalei Europa LEAGUE ? Am trait sa o vad si pe asta 🙂

  3. Atletico Madrid, PSV sau Schalke pot face o surpriza si sa elimine pe United sau pe City

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: