Miscarea de duminica. Fitness pentru Sanatate in Parcul Central din Cluj-Napoca

Duminica 23 martie, in Parcul Central din Cluj-Napoca, va debuta programul „Miscarea de duminica. Fitness pentru Sanatate”. Este vorba despre o initiativa a comunitatii online Fitness Urban Grup Romania, care promoveaza antrenamentul in aer liber fara aparate  si echipamente speciale, doar cu propria greutate. Fondatorul acestei comunitatii, Doru Dorobat, va fi prezent duminica in Parcul Central la ora 12:00, pentru a sustine aceasta initiativa.

Cine poate sa participe?  Oricine este binevenit, indiferent de sex, varsta sau religie. Fitness-ul inseamna miscare, iar miscarea este benefica pentru toata lumea. Nu exista criterii de participare, nu exista taxa de inscriere. Totul e gandit in folosul clujenilor.

Ce presupune acest eveniment? Esenta adunarii va fi un antrenament in aer liber, executat de cei prezenti sub indrumarea specialistului in „street workout„, Doru Dorobat. Antrenamentul va contine exercitii de forta, de flexibilitate, mobilitate, anduranta sau stretching. Totul se va face intr-un mod liber, fara aparate si echipamente de fitness regasite in sala.

Care este scopul acestei initiative? Se poate spune ca exista un scop dublu. In primul rand vrem sa atragem atentia autoritatilor locale asupra necesitatii unui parc de „street workout” in Cluj-Napoca. Iar printr-o prezenta cat mai mare si o promovare masiva in media scrisa si online se poaete realiza acest proiect(vezi exemplu la Galati si Braila). In al doilea rand, se doreste incurajarea oamenilor sa faca miscare, sa faca sport si sa aleaga calea cea mai simpla pentru o sanatate  de fier.

Aceasta initiativa are si sustinere in media on-line locala (eclujeanul.ro si  instafit.ro) precum si pe facebook.

 

Un comentariu la „Miscarea de duminica. Fitness pentru Sanatate in Parcul Central din Cluj-Napoca”

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: