Nanoxyn Alpha – antioxidant la superlativ

O noua provocare pentru mine: am primit pentru testare un produs nou numit Nanoxyn Alpha, care se prezinta ca fiind cel mai puternic antioxidant natural de pe piata. Produsul este distribuit doar prin reteaua Anyon Care Romania, care mie personal imi inspira incredere. Am acceptat provocarea fiind extrem de curios ce efect va avea asupra mea (asupra starii de sanatate) administrarea antioxidantului timp de 30 de zile.  Urmeaza partea interesanta:

Ce sunt antioxidantii si cum functioneaza? 

Pe scurt, antioxidantii sunt substante active care apara celulele de oxidare – proces natural. Rolul antioxidantilor este de a opri procesul de oxidare prin neutralizarea radicalilor liberi formati in timpul oxidarii. Organismul nostru are nevoie de aprovizionare constanta cu antioxidanti, iar vitamina E, vitamina C, seleniul si beta-carotenul sunt cei mai cunoscuti antioxidanti regasiti in alimente.

Dar pentru ca organismul sa functioneze la nivel inalt, antioxidantii regasiti in alimente nu sunt suficienti. Aici intra in calcul suplimentele alimentare. Un produs revolutionar in acest domeniu este Nanoxyn Alpha – prezentat ca un antioxidant natural care elibereaza oxigen direct in sange, obtinut din componete naturale precum carbune natural, extract din samburi de struguri si ulei de masline. Efectul  revolutionar il reprezinta accelerarea procesului de regenerare celulara.

De ce l-am testat si ce efecte am observat? 

Am citit review-uri, am analizat impresii, am studiat prospectul si am decis sa incerc si eu antioxidantul natural Nanoxyn Alpha. O capsula in fiecare dimineata pe stomacul gol in 30 de zile consecutive si efectele nu s-au lasat astepate. Ce am obervat:

  • o putere de concentrare crescuta in activitatile efectuate pe tot parcursul zilei;
  • disparitia momentelor de letargie si moleseala care isi faceau aparitia de obicei dupa ora 15:00;
  • o energie suplimentara cu descarcare treptata pe tot parcursul zilei;
  • antrenamentul in sala de fitness efectuat de obicei la ora 19:00, efectuat in ritm mult mai alert iar recuperarea musculara din ziua urmatoare s-a produs mult mai repede si mai bine;
  • o pofta de mancare crescuta si un apetit marit pentru fructe si legume proaspete;
  • o forma fizica buna si un tonus muscular  impresionant dupa primele 2 saptamani (deoarece multiplica efectul altor suplimente nutritive administrate);

Dupa toate efectele pozitive observate  si notate mai sus, pot spune sigur ca antioxidantul Nanoxyn Alpha isi merita pe deplin descrierea de cel mai bun antioxidant natural de pe piata. Procesul de antioxidare a celulelor este imprativ necesar, iar Nanoxyn Alpha te ajuta sa obtii rezultate maxime cu un efort minim.

Un comentariu la „Nanoxyn Alpha – antioxidant la superlativ”

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: