O hidratare corecta se face cu o apa buna

Un corp hidratat este un corp sanatos!

Pornind de la aceasta idee simpla, fiecare dintre noi poate realiza cat de importanta este hidratarea corpului pentru sanatate. Actiunea banala de „a bea apa” este cruciala pentru ameliorarea si consolidarea starii de sanatate. Hidratarea nu se rezuma doar la consumul de apa, dar „apa este esenta vietii”. Corpul uman la nastere contine 75% apa, iar la batranete intre 55-60%.

apa VittelSfatul medicului suna cam asa „consumul zilnic a minim 2l de apa”. 

O hidratarea cat mai corecta depinde de proprietatile chimice ale apei consumate. Organizatia Mondiala a Sanatatii accepta in apa potabila o concentratie de nitriti(NO2) de maxim 3mg/l  iar la nitrati(NO3) maxim 50mg/l. Apa minerala Vittel, cu o concentratie de nitrati/nitriti de doar 0.5 mg/l si cu un reziduu fix de 419 mg/l, se afla in topul apelor sanatoase recomandate pentru un consum zilnic.

Celebra marca de apa minerala, Perrier Vittel, isi are originile in Grande Source din Vittel, un orasel din nord-vestul Frantei, in regiunea Lorraine. Apa se extrage dintr-o rezerva acvifera de 6000 ha, aflat la o adancime de 80m sub nivelul solului. Compozitia chimica a apei Vittel o recomanda sportivilor pentru o hidratare corecta si complexa. Jucatorul de tenis, Novak Djokovic(locul 2 ATP), a consumat pe parcursul turneului de la Roland Garros produse Perrier Vittel.

Consumul de apa Vittel ofera sansa unica de a castiga o EXCURSIE LA Disneyland PENTRU TOATA FAMILIA si multe alte premii surpriza.

Campania desfasurata in perioada  5 iunie – 31 august 2014, presupune inscrierea codului promotional regasit pe sticlele Vittel Disney pe site-ul vittel.ro. Mai multe detalii despre aceasta campanie gasiti AICI.

Concluzia e simpla: o hidratare corecta se face doar cu o apa buna! Daca avem grija ce fel de apa bem, avem grija de sanatatea noastra. Nu este greu si merita!

Un comentariu la „O hidratare corecta se face cu o apa buna”

  1. Hidratarea este extrem de important indiferent de anotimp. Apa este vitala iar o hidratare buna se face cu o apa buna. Felicitari pt articol!

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: