Nadal si Serena au castigat la Madrid

Stiri si rezultate tenis: Rafael Nadal si americanca Serena Williams au castigat turneele de simplu ale Mastersului din Madrid.

Duminica de la ora 17:00 s-a desfasurat finala turneului masculin de zgura din Madrid intre spaniolul Rafael Nadal si elvetianul Stanislas Wawrinka. Inaintea acestei finale Rafael Nadal conducea cu 8-0 in meciurile directe. Mai mult spaniolul nu pierduse nici un set pana acum contra lui Wawrinka. Finala de acum de la Madrid a fost inceputa foarte bine de Rafael Nadal care a castigat primul set cu 6-2. Setul doi a fost unul mai echilibrat, dar castigat cu 6-4 de spaniol. Singurul break al setului a fost reusit de Rafa Nadal la scorul de 3-3. Pentru Rafael Nadal acesta este al cincelea turneu castigat in acest an, iar patru dintre acestea au fost pe zgura. La Madrid, Rafael Nadal s-a mai impus doar in 2005 si 2010.

Potrivit altor stiri 3 din tenis, in turneul de simplu feminin s-a impus americanca Serena Williams.

In finala, aceasta a intalnit-o pe rusoaica Maria Sharapova. Pana la acest meci, scorul din meciurile directe era 12-2 pentru americanca. Singurele victorii ale Mariei Sharapova au fost obtinute in 2004. Nici in finala de acum nu a avut sanse, iar primul set l-a pierdut cu clar 6-1 in 34 de minute. Setul doi a fost insa inceput bine de Maria Sharapova care a facut break in chiar primul game si a condus cu 2-0 si 3-1. Serena Williams a reusit sa revina foarte bine si a castigat pana la urma setul cu 6-4. Este al doilea succes obtinut de Serena Williams la Madrid, precedentul fiind reusit anul trecut

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: