[P] Pariurile sportive. Stiinta sau intuitie?

PRONOSTICA paria inseamna a risca.

1 X 2 sunt variante posibile sau uneori imposibile, regasite pe un bilet de pariuri. Oricine poate paria pe competitiile sportive, dar nu oricine poate si castiga. Ca in orice „indeletnicire”, pentru a progresa e nevoie de multa rabdare, consecventa si studiu intens.

„Cursa nu e totdeauna câştigată de cel mai rapid şi nici lupta de cel mai puternic”, acestea sunt regulile pariului. Pariurile sportive online si cat pariurile clasice respecta foarte bine aceste legi nescrise. Uneori totul se bazeaza pe hazard, sansa si intuitie din partea pariorilor. Nu exista o teorema sau o formula matematica exacta, care sa garanteze castigul in urma unui pariu sportiv. In fotbal de exemplu, „mingea e rotunda”  si  se poate intampla orice, 1 X sau 2.

Ca in orice domeniu, exista si „specalisti”, cu sau fara ghilimele. Experienta vasta in lumea pariurilor sportive, confera unora posibilitatea sa ofere „ponturi zilnice”, pentru cei interesati. Biletul zilei poate fi regasit pe orice site de pariuri online. Castigurile pot fi substantiale, daca cei pasionati  imbina foate bine intuitia cu experienta si norocul cu consecventa. Multa bafta si pariuri „curate” !

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: