Phil Heath. Nascut pentru a fi Mr. Olympia

Suprematia in culturismul mondial a revenit in septembrie 2011 lui Phillip Jerrod Heath.

Un sportiv care acum 9 ani juca basket la Universitatea din Denver alaturi de  Jamal Crawford (Atlanta Hawks). In doar 8 ani de antrenamente intense a reusit sa cucereasca trofeul Sandow si a devenit al 13-lea castigator Mr. Olympia. In aproape 50 de ani de existenta al competitiei, doar 13 sportivi au cucerit titlul suprem. Phil Heath a intrat in clubul select a celor mai buni culturisti din istorie precum: Frank Zane, Arnold Schwarzenegger, Dorian Yates, Ronnie Coleman sau Jay Cutler.

A facut pasul catre profesionisti in anul 2006 castigand concursul The New York Pro Championship.

A castigat concursul Iron Man in 2008,  iar in acelasi an s-a clasat la debutul la Mr. Olympia pe locul 3 si pe locul 2 la Arnold Classic. Dupa locul 5 in 2009 si locul 2 in 2010, a venit anul suprematiei Heath cand a surclasat  pe Jay Cutler – regele inca incoronat Mr. Olympia. La doar 31 de ani  este un idol si are timpul in fata pentru a deveni legenda. Pare nascut pentru a fi Mr. Olympia.

O evolutie fara indoiala spectaculoasa a facut din sportivul Phil Heath in doar 8 ani de culturism profesionist, cel mai  mai apreciat culturist al momentului. Nu a impresionat printr-un fizic impresionant(precum Dennis Wolf), dar a taiat rasuflarea audientei  cu incheieturile subtiri si  muschii uriasi foarte bine rotunjiti. Tineretea lui Phil Heath a invins intr-o maniera categorica experienta veteranului Jay Cutler(38 de ani). A inceput o noua era in culturismul modern – era Phil Peath.

 

Un comentariu la „Phil Heath. Nascut pentru a fi Mr. Olympia”

  1. Pingback: URL

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: