Piata de fotbalisti la Timisoara

Poli TimisoaraSe intampla in Romania. In pietele tarii poti gasi aproape orice: imbracaminte, alimente, produse electronice si chiar…fotbalisti.

Vestul tarii, orasul Timisoara mai precis sediul clubului de fotbal Fc Timisoara a devenit locul preferat pentru cumparaturile de iarna si vara necesare patronilor din Liga 1, la propriile echipe.

La sfarsitul sezonului 2010-2011, Fc Timisoara a fost retrograta in Liga 2. Se pare ca pentru  echipa de pe Bega a fost inceputul sfarsitului. Patronul Marian Iancu a inceput un razboi de gherila cu conducerea FRF si LPF, dar cu toate acestea echipa cu cei mai loiali suporteri din Romania joaca fotbal in Liga 2, seria 2. Si pentru un meniu complet, jucatorii care au castigat pe teren dreptul de a juca in Cupele Europene si nu in liga secunda din Romania, au plecat rand pe rand  spre alte provocari mai mult sau mai putin inspirate.

Echipa de baza a Timisoarei la sfarsitul sezonului 2010-2011 era urmatoarea: Pantilimon- Luchin,Ghionea, Cisovki, Sepsi- Curtean, Alexa,Bourceanu, Goga-Zicu-Nikolic.

Dupa doar 6 luni  aceasta echipa s-a destramat complet. Pantilimon a plecat la Manchester City(imprumutat), Luchin si Curtean au fost cumparati de Dinamo, Cisovski si Magera si-au reziliat contractele, Ghionea a plecat la Tg. Mures, Bourceanu si Nikolic joaca acum la Steaua, Alexa la Rapid , Zicu dupa 6 luni in Bulgaria s-a izolat in China iar Goga va evolua pentru Fc Vaslui. In total 16 fotbalisti de prima clasa au parasit corabia lui Iancu. Toti au cumparat  ce au avut nevoie, iar piata de la Timisoara inca e deschisa. Serviti va rog fotbalisti ieftini si priceputi!

Un comentariu la „Piata de fotbalisti la Timisoara”

  1. Pingback: Kindle Fire

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: