Blog de Obiceiuri Sănătoase

Platini debuteaza pe National Arena

Michel PlatiniMichel Platini Ferreira Mesquita a debutat in tricoul alb-rosu in victoria lui Dinamo impotriva echipei Gaz Metan Medias scor 2-0.

Brazilianul de 28 de ani adus in aceasta iarna de la TSKA Sofia a intrat pe teren in min. 58 in locul veteranului Ionel Danciulescu. Debutul a fost cu noroc pentru Platini, “cainii rosii” au evaporat Gazul inca din prima repriza a meciului. Cei 20.000 de suporteri prezenti pe National Arena se pot declara norocosi. Michel Platini a jucat pentru ei. Brazilianul, nu francezul!

Michel Platini Ferreira Mesquita, a mai jucat în Europa doar in Bulgaria, la Cernomoret Burgas si TSKA Sofia.

Din aceasta iarna este jucatorul lui Dinamo Bucuresti dupa ce a semnat un contract pe 3 ani. Alaturi de Marius Niculae si Danciulescu compun atacul lui Dinamo in lupta pentru titlu. Cu un nume predestinat pentru performanta, tizul presedintelui UEFA, poate fi o piesa importanta in angrenajul echipei lui Ciubotariu pentru a obtine biletele spre Champions League. Daca nu are talent, macar are nume. Brazilianul Michel Platini  joaca in Liga 1 la Dinamo in 2012. Francezul Michel Platini a jucat in Italia la Juventus in anii ’80 si a castigat de 3 ori consecutiv Balonul de Aur. Platini de Romania poate castiga simpatia suporterilor dinamovisti daca ajuta echipa sa isi pastreze locul din clasament pana la finalul capionatului.

Reader Comments

  1. Minune , minune, minune. Michel Platini joaca la dINAMO.Acum nimeni si nimic nu ii poate opri. Campionatul , cupa si grupele ucl sunt ale cainilor. 🙂

  2. la 28 de ani Platini de Romania joaca la Dinamo. La 28 de ani Platini de Franta juca la Juventus Torino. Dierenta de 30 de ani dintre cei 2 Platini, e identica cu diferenta dintre fotbalul din Romania 2012 si fotbalul italian din anii ’80.

  3. Pingback: Dog food
  4. Pingback: jfd98ayhcim

Părarea ta contează! Lasă un comentariu:

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: