Alte Sporturi

Platini debuteaza pe National Arena

03/03/2012

Michel PlatiniMichel Platini Ferreira Mesquita a debutat in tricoul alb-rosu in victoria lui Dinamo impotriva echipei Gaz Metan Medias scor 2-0.

Brazilianul de 28 de ani adus in aceasta iarna de la TSKA Sofia a intrat pe teren in min. 58 in locul veteranului Ionel Danciulescu. Debutul a fost cu noroc pentru Platini, “cainii rosii” au evaporat Gazul inca din prima repriza a meciului. Cei 20.000 de suporteri prezenti pe National Arena se pot declara norocosi. Michel Platini a jucat pentru ei. Brazilianul, nu francezul!

Michel Platini Ferreira Mesquita, a mai jucat în Europa doar in Bulgaria, la Cernomoret Burgas si TSKA Sofia.

Din aceasta iarna este jucatorul lui Dinamo Bucuresti dupa ce a semnat un contract pe 3 ani. Alaturi de Marius Niculae si Danciulescu compun atacul lui Dinamo in lupta pentru titlu. Cu un nume predestinat pentru performanta, tizul presedintelui UEFA, poate fi o piesa importanta in angrenajul echipei lui Ciubotariu pentru a obtine biletele spre Champions League. Daca nu are talent, macar are nume. Brazilianul Michel Platini  joaca in Liga 1 la Dinamo in 2012. Francezul Michel Platini a jucat in Italia la Juventus in anii ’80 si a castigat de 3 ori consecutiv Balonul de Aur. Platini de Romania poate castiga simpatia suporterilor dinamovisti daca ajuta echipa sa isi pastreze locul din clasament pana la finalul capionatului.

Only registered users can comment.

  1. Minune , minune, minune. Michel Platini joaca la dINAMO.Acum nimeni si nimic nu ii poate opri. Campionatul , cupa si grupele ucl sunt ale cainilor. 🙂

  2. la 28 de ani Platini de Romania joaca la Dinamo. La 28 de ani Platini de Franta juca la Juventus Torino. Dierenta de 30 de ani dintre cei 2 Platini, e identica cu diferenta dintre fotbalul din Romania 2012 si fotbalul italian din anii ’80.

  3. Pingback: Dog food
  4. Pingback: jfd98ayhcim

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: