Pledoarie pentru Torres

Care Torres?…Fernando Torres, atacantul spaniol cumparat de Chelsea Londra cu 50 mil. £ de la FC Liverpool in ianuarie 2011. Acelasi Fernando Torres care la doar 27 de ani e campion mondial si european cu nationala Spaniei. Cred ca acum e clar despre cine vorbesc. El Niño Torres.

De ce e criticat Fernando Torres?

In primul rand pentru ca ziaristii sportivi romani si straini sunt  mai mult critici de fotbal decat analisti, iar ziarele se vand mai bine daca promoveaza „nereusitele” in detrimentul performantei. Fanii londonezi au avut si au in continuare asteptari mari; minim 20 de goluri pe sezon din partea spaniolului. De ce  de la Torres ?…pentru ca El Niño a fost la Atletico Madrid si la Liverpool principala „gura de tun” marcand „goluri pe banda rulanta”. La Chelsea insa, Torres joaca in alt sistem, alta mentalitate, pe o alta pozitie si concurenta in linia de atac e acerba (Drogba, Sturridge, sau Anelka plecat intre timp in China).

De ce ramane Torres un super fotbalist?

Pentru ca a fost tot timpul un super fotbalist. La Chelsea nu a reusit inca, sa fie un goleador, dar impresioneaza la fiecare aparitie prin daruire, spirit de echipa, pase de gol, recuperari la mijlocul terenului si faze spectaculoase. In ultimele 3 partide disputate de Chelsea(dubla cu Benfica din sferturile UCL si Wigan in campionat), Torres a fost decisiv chiar daca nu a marcat. Torres va fi in continuare un jucator decisiv pentru Chelsea si nationala Spaniei. Valoarea lui este evidenta. Un fotbalist complet cu carisma si talent(vezi video).

4 comentarii la „Pledoarie pentru Torres”

 1. Torres – poate cel mai bun atacant care il are Spania.
  Torres – cel mai bun atacant care il are Chelsea
  Torres – cel mai bun atacant care l-a avut Atletico Madrid
  Torres – cel mai bun atacant de la Liverpool din ultimii 10 ani.
  El Nino Torres.

 2. Daca nu reuseste sa impresioneze in Anglia la Chelsea, sa vina in Italia; Juvestus il bratele portile deschise;

 3. Pingback: Samsung Galaxy Tab amazon

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: