Alte Sporturi

Premier League. Londra vs. Manchester

01/22/2012

Premier LeagueEtapa 22 din Premier League a oferit un duel de nivel inalt intre echipele din Londra si echipele din Manchester.

Manchester City –  Tottenham si Arsenal Londra – Manchester Utd. au fost meciurile cap de afis in Premier League in etapa 22. Derby-uri de traditie in fotbalul englez cu  antrenori  “first class” si jucatori de fotbal cu spirit de lupta nemaiintalnit in alt campionat.

Manchester City –  Tottenham 3-2

Milionarii din Manchester au primit vizita echipei din nordul Londrei condusa de Henry Redknapp. Duelul dintre “Citizens” si “Spurs”  a pus fata in fata locul 1 cu locul 3 din Premier League. Dupa o prima repriza cu ocazii putine de ambele parti, fara executii individuale remarcabile, meciul s-a deschis abia dupa pauza. Elevii lui Roberto Mancini au condus cu 2-0 prin golurile lui Nasri(56) si Lescott(59), dar Defoe(61) si G.Bale(65) au egalat pentru Spurs. Victoria gazdelor a fost obtinuta in min. 94  cand Balotelli a obtinut si a transformat o lovitura de la 11 m. Gareth Bale si David Silva au avut evolutii incantatoare: galezul a reusit un gol fenomenal , iar spaniolul a oferit 2 pase de gol pentru colegii sai.

Arsenal Londra – Manchester Utd 1-2

Meciul revansa pentru Arsene Wenger in fata lui Sir Alex Ferguson dupa umilinta din tur(Manchester-Arsenal 8-2). O prima repriza in care singurul eveniment notabil e golul marcat de Valencia din min. 45+2 dupa o centrare lunga a veteranului Ryan Giggs. Repriza secunda a inceput cu tunarii  in atac, iar Van Persie & Co. au ratat 4 mari ocazii de gol in primele 15 minute. Robin van Persie a reusit egalarea in min. 71 dupa un contraatac fulger reusit de “copiii lui Wenger”. Scorul final a fost stabilit de Welbeck(81) dupa o actiune in viteza a lui Valencia. Manchester United invinge pe Emirates, iar ziua revansei pentru Wenger se amana pentru sezonul urmator.

Echipele din Manchester au invins echipele din Londra. Titlul se joaca in doi.

Only registered users can comment.

  1. Joaca mai bine ca multi jucatori de 20 de ani. Cand se retrage Giggs din fotbal e doliu pe Old Traford !!

  2. premier league ofera in fiecare etapa meciuri fara egal. Imi pare rau pentru infrangerea suferita de Arsenal. Nu merita sa piarda.

  3. Tottenham a avut ocazia sa incurce pe City dar Defoe nu si-a dorit pe deplin. A ratat iar City a marcat.

  4. Pingback: Homepage
  5. Pingback: Refrigerators

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: